onsdag 6. mars 2013

Ikea bytter ut FAKTUM med METOD

 

Det nye kjøkkensystemet METOD byr på grenseløse muligheter:

 • Fleksibilitet – Konstruksjonen gjør det mulig å plassere skap, skuffer og dører fritt, uavhengig av det yttre utseendet. Systemet er basert på 20/40/60/80/100 cm. Man kan skape en helt unik løsning.
 • Maximering av plassen. Med senkte sokler og flere skuehull i skapene skapes flere muligheter for skuffenes plassering.
 • Personlige kjøkken – Et bredere utvalg gir flere valgmuligheter or å skape sin egen stil. For et moderne kjøkken kan man velge enmetersdører, mens man i det landlige kjøkken kan bruke små skuffer. Stammer i svartbrunt eller hvit og en ny skreddersydd integrert LED-belysning, 20 ulike stiler på fronter, 30 varianter av håndtak og knotter, nytt innredningssystem til skap og skuffer samt to skuffevarianter

METOD erstatter IKEAs nåværende kjøkkensystem FAKTUM som ble lansert for 20 år siden og finnes i dag i milioner av hjem. METOD ligger i svenske varehus den 3. juni. Dere kan lese og se flere kjøkken her.

Dette må jo bil bra!! Nå ergrer jeg meg bitte litt over at vi satte inn nytt kjøkken i fjor.. Jeg liker så godt skuffevarianten på bildet over her. Antakelig får vi muligheten til å bruke det nye kjøkkenet et annet sted. Vi må jo ha inredning på vaskerommet.

Så dere Grottenveien 1 i går?

6 kommentarer:

 1. Det var en bra nyhet! Vi har hatt Faktum, men skal ikke ha det igjen!

  Vi så Grottenveien 1! Spennende!

  SvarSlett
 2. Nei farsken da. Vi som også satte inn ny innredning i fjor.
  Ja ja kanskje en gang i fremtiden.

  SvarSlett
 3. Så stilig! :) Herlig at man har så mange muligheter.

  Ja, det så vi på!

  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
 4. Stilig, må sjekke det ut når vi flytter for jeg liker ikke det kjøkkenet som er i huset vi har kjøpt. Selv om det er ganske nytt kjøkken.

  maimamma :)

  SvarSlett
 5. Flott nyhet. Planlegger et nytt kjøkken på sjøbua vår.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...