lørdag 23. februar 2013

Vil ikke!!

Jeg vil ikke ha dusjkabinett på badet slik som rørleggeren vår anbefaler… Og ser nå på andre alternativer. Jeg liker veldig godt dusjveggen på bildet over med svarte sprosser. Dessverre har jeg ikke funnet noen leverandør på dette.

Bloggersken bak Nr.14 har tegnet badet for oss. (Dyktig dame!) Over kan dere se et av forslagene. Veldig tøft med vegg av gamle vinduer mellom doen og dusjen. Jeg prøver å finne ut av hvordan man kan løse det med treverk og vann. Ser for meg at det blir flassing av maling og diverse ulumskheter ganske fort. Tar gjerne i mot tips på evnt maling eller andre løsninger!!

Her har de brukt en gammel skyvedør. Der har de festet et dusjforheng eller liknende på baksiden. Det hjelper nok litt, men løser ikke alle fuktproblemer tror jeg.

Denne vasken er bare så fin!! Prøvde meg på at vi kunne støpe vask på badet oppe også, men der ble jeg nedstemt. Badet blir visst tungt nok fra før av. Det skal være i 2. etasje i det gamle huset vårt.

 Dette var en veldig fin løsning for å skjule vaskemaskin og tørketromel. Vi skal ha det oppe på badet for å slippe å bære klesvask mellom etasjene. Her sparer vi krefter der vi kan.

Her er det “Hver gang vi møtes” og sofa’n som gjelder.

God lørdag!

Bilder fra Pinterest.

13 kommentarer:

 1. Så flott ut både det sorte og det med vindu :)

  Kos deg videre i kveld, klem :)

  SvarSlett
 2. Spennende med baderoms oppussing! Skjønner godt at du har lyst på et bad med særpreg i det gamle huset, men ikke ta sjanser... Det koster som regel mye å rette på problemer/feil på bad så viktig at det fungerer for dere i mange år :)

  SvarSlett
 3. Kult, likte alle aternativene jeg også. Man kan sikkert få noe fuktfortengende å smøre på vinduer, dører og div om du vil bruke det til dusjvegg. Her er det lurt å forhøre seg rundt om til spesialister:) Masse lykke til :)

  SvarSlett
 4. jeg ble helt forelsket i det første bilde.....det var griselekkert!

  lykketil, og det du bestemmer deg for kommer til å bli bra!

  klem tone

  SvarSlett
 5. Flotte alternativer:)

  Eneste tanken som slo meg var å glemme treverk, få laget vindu/dusjvegg med sprosser i aluminium og ev få det pulverlakkert :)  SvarSlett
 6. Hjelp, å fint det var det først dusjkabinettet:) Kjempe fine inspirasjonsbilder av mange gode løsninger:)Lykke til:) ønsker dere en fantastisk fin ny uke♥ klem mari

  SvarSlett
 7. Åååh, herlighet så mange flotte løsninger og nydelige bad! Sukk! For en fantastisk flott dusjløsning på bilde nr. en, men...likte løsningen på de andre bildene utrolig godt også. Nå fikk jeg lyst på helt nytt bad ;-) Sukk!

  Ha en super mandag!

  SvarSlett
 8. Liker ikke dusjkabinett jeg heller, men det er visst lurest... Ja, enig med deg; viktig med løsninger som forenkler hverdagen! I forrige hus hadde vi skittentøysjakt og den var GULL for meg. I denne leiligheta er alt på ett plan og det letter masse.

  Lotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Her har vi alle soverommene i 2.etasje på samme etasje som dette badet. Sjakt ned til vaskerommet er ikke mulig da det ligger i tilbygget (som er i en etasje) Derfor blir det vask og tørk på badet. Vaskerommet får en vaskemaskin, dusj og oppbevaring. Kan være greit å kunne vaske i 1.etasje også.

   Slett
 9. Hva med å bruke vinterhageelementer i PVC? Jeg trodde aldri at jeg skulle anbefale noen småruta vinduer i plast, men de finnes:
  http://norskvinduskompani.no/produkter/vinterhager/vinterhager_i_pvc/

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig god idè!! Da skal jeg undersøke litt mer om de! Tusen takk!!

   Slett
 10. Ingen god grunn til å måtte ha dusjkabinett dersom underarbeider,helling, mur- og flisarbeider er skikkelig gjort.
  Lykke til med bad!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...