tirsdag 26. februar 2013

Et gutterom

018Her er rommet til Kasper. Han sover i sengen etter sin bestefar. Meierikassen er egentlig til melkeflasker og er fra det lokale meieriet. Vi bruker de til bøker og blader.

019På veggen rett frem drømmer jeg om å få opp et gammelt skolekart. Mer lagring og skaper skal inn her etterhvert. Det hadde vært veldig fint med en sittebenk under vinduet også.

014Her kan dere se at jeg har malt listene i sammefarge som gulvet. Det syns jeg blir det absolutt fineste. Gulvlister skal helst følge gulvet mens taklister skal følge taket, etter min mening.

Jeg har malt ennå litt mer på bilbanen. Håper jeg snart kan vise den frem til dere!

066

Mannen på dette bildet er min oldefar. Han bygde hytta vi var på tur til forrige uke. Navnet hans var Kasper og vår Kasper er oppkalt etter han. Han var togkonduktør og den gamle lykta og fløyta hans henger på veggen. Min mormor har masse bilder av forfedrene mine. Jeg er så glad for at hun tar vare på sånt og historien til familien. Håper virkelig at vi klarer å bringe det videre. (Mamma: Kan ikke du skrive ned litt? Jeg er redd det blir glemt.)

Ha en fortsatt fin dag!

Bildene er påmeldt hos Fransiska Vakre Verden. Bli med du også!

10 kommentarer:

 1. Kjempe fint, er så koselig med gjennbruk:) Flott bilde av en olderfar,kjempe koselig å bli oppkaldt etter noen:) Helt enig hadde passet godt med et gammelt kart inne på dette rommet:) Gleder meg til å se bilbanen:) Nå er det natt her, så blogges i morgen:) Klem Mari

  SvarSlett
 2. Så fint! Likte spesielt godt at gulvet var malt blått og veggene hvite og ikke omvendt! Et skolekart hadde nok gjort seg ja:D Veldig mange fine detaljer:) Så koselig med minner og saker som blir brukt i generasjoner:)

  SvarSlett
 3. Så hyggeligt et værelse.
  Jeg kan specielt godt lide det blå gulv.
  Glæder mig til at se bilbanen.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Kjempe fllott gutterom!! Mange herlige detaljer:-)

  SvarSlett
 5. Nydelig gutterom - har du levert bidrag til Sanselige Rom- Franciska?

  Vi bor ikke veldig langt unna hverandre- og oldefaren min jobbet på Tertitten, kanskje sammen med din :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 6. Herlig gutterom.
  Jeg sliter litt med gutterommet her i huset. Han er sånn helt plutselig, og uten at jeg vet hva som skjedde, blitt en stor gutt. Og jeg har innsett at de er ikke mange årene før han er tenåring. Han vil plutselig ikke ha lyseblått rom med biler, og jeg står litt fast. Men vi finner vel ut av det :)
  Fin dag til deg.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så flott gutterom! Gjorde seg veldig med fargen på gulvet!
  Vi skal bygge på huset i år og det blir da nye barnerom. Er veldig i tvil om hva vi skal velge å ha på gulvet. Siden det er barnerom ønsker jeg ikke å bruke parkett eller laminat. Spørs om det blir linoleum eller gummi kanskje...

  SvarSlett
 8. For et fint rom han har! :)

  SvarSlett
 9. Hei Karen! Så fin blogg og nydelig hus du har! Og så fint bilde av oldefar! Er det greit jeg tar en kopi av det? - har dessverre ikke mange bilder av ham. Hilsen tremenning Fredrikke ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk! Koselig at du tok en tur inn her! Bildet kan du kopiere! Klem Karen

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...