fredag 1. februar 2013

Og mannen snekrer på!

004Vi har hele tiden planlagt å snekre igjen under trappa i gangen. Nå har endelig mannen fått satt opp den siste planken. Det mangler fortsatt masse lister, låser, hyller osv. Her er noe grunnet og noe umalt. Jeg har grunnet resten i dag.

Innerst skal hunden få at lite krypinn. Det skal settes inn gitter bak døra og et gulvbelegg på gulv og vegger. Det er veldig greit å ha et sted hun kan være. Hun har tidligere hatt plassen sin der og liker den veldig godt. Legger seg der når det nærmer seg natta. Nå har vi muligheten til å lukke døra for å gjemme gitteret også. (Selvfølgelig ikke da hun er der)

003(Jeg har ikke ryddet for fotografen..)

Det svarte merket på tømmerveggen under trappa stammer fra en ildpåsettelse. Vi fant den da vi rev panelen. Det var to lag panel her. Den innerste panelveggen og tømmerveggen har spor etter brannen. Grunnen til brannen kan man bare spekulere på. Heldigvis gikk det bra den gangen.

I morra er det tid Vålerbanen og Autofil-dag. Krysser fingrene for at alt ordner seg med dekk og bil.

Ønsker dere alle en fin helg!!

5 kommentarer:

 1. Det blir nok en gullplass for hunden!
  Trappa ble også fin.

  Ha en super dag i morgen, hele Vilikke-familien!

  SvarSlett
 2. Nice, jeg vil også male trappen. Bare så stor jobb å pusse av laken først. Hvilken maling og grunning brukte du. Og hvordan gikk du frem?
  Vert fint om du har tatt turen innom meg og fortalt meg det:) Gode råd trenger jeg når det gjelder trappa. Gruer meg til den jobben, men blir fint etterpå :)

  SvarSlett
 3. Så koselig du har det hos deg, og så fin blogg. La meg til som følger hos deg. Trapp er en utfordring. Vi har trapp midt i stua, og det var et mareritt og få malt den hvit. Trappetrinnene står fremdeles umalt, og trinnen må tettes. Men, alt tar tid. Ønsker deg en fortsatt god helg.

  Maye

  SvarSlett
 4. Så fin plass til hunden og fint med plass bygget skap- godt håndverk igjen :)

  Lykke til med bil og det der !

  Ønsker deg en fin uke

  Klem Monica

  SvarSlett
 5. Den gangen er så lekker!
  Også så heldige dere er som har sikkelige tømmervegger <3

  God søndag : )
  Klem Karina

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...