mandag 4. februar 2013

Hei hå! Nå er det jul igjen!

074Jauda gauda! Da var det tid for å tenke på jul, pynting og rydding igjen. Vi har masse å gjøre før lørdagen da fotografen kommer. Selvfølgelig begynte jeg i dag med ting som ikke egentlig skulle gjøres nå… Jeg fant frem brekkjernet tidligere og rev ned panelen øverst i trappa. Kjempe smart.. Den må jo pusses før den kan beises og det rekker vi ikke nå. Et tonn med museetterlatenskapelser var det bak der også..

Mannen saget av panelen i 2.etasje og mens jeg så på han fikk jeg ennå en lur idè. Fant frem brekkjernet igjen og rev ned rekkverket i 2.etasje. Vi skal fjerne litt av taket så man kan gå i trappa uten å stange. Da må rekkverket ned først. Veldig lurt å begynne med det nå.. Jisses… Hva tenker jeg med? Nå må mannen bruke morgendagen på å bygge opp igjen… Vi har jo ikke noe annet å drive med. Jeg har fått malt litt under trappa i dag, beiset platen på benken  og sparklet hakket i trappegelenderet etter brekkjernet. Går dette bra går det meste bra…

Jeg mangler nå noen elgskinn, elghorn (uten skalle), juleblomster, pepperkakedeig og lysholdere til juletrelys. Noen som vet om jeg kan få tak i dette nå? Jeg skulle gjerne også hatt en god oppskrift på et julete brød.

VI blogges!

4 kommentarer:

 1. Masse lykke til! Spennende...

  SvarSlett
 2. Måtte lese overskriften 2 gang jeg..trodde jeg hadde kommet på et gammelt innlegg;) Liiitt tidlig å tenke på jula liksom;) Så spennende at du skal ha fotograf på besøk da! Tenker du er en smule stresset ja;) Men det går nok sikkert kjempebra! Spennende:)

  SvarSlett
 3. Så spennende,lykke til:))
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Spennende! Lykke til med alle forberedelser til fotografen kommer:) Det blir nok kjempebra til slutt!
  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...