søndag 17. februar 2013

Grankranser

047Over bordet i stallen har vi hengt en krans laget av granbar. Har kan dere se hvordan den er laget. Vi klipte mindre biter av granbar som vi la ganske tett rundt en ferdig krans av halm. Surret ståltråd rundt for å feste granbaret til kransen. Sånn forsetter man til man har en tett og fin krans.

049Kransen på døra til stallen (se innlegget under) er laget nesten på samme måten. Der hadde jeg laget en krans av myke seljegrener tidligere i vinter/høst. Den var ganske stor. Jeg ønsket at litt av grenene skulle synes og brukte derfor lengre grankvister og festet med ståltråd. Resultatet ble en ganske tynn og stor krans.

Den store snellen med hamptråd og saks er kjøpt i interiørbutikken Feel. Det hvite og svarte snøret er fra Granit, mens det røde og hvite er fra stoff og stil. Bordet består av to bukker (fra biltema) med en gammel dør på toppen.

060I dag har vi og en hel gjeng familie og venner vært ute på jordet hos oss. 10 barn og 10 voksne. Vi har akt akebrett og rattkjelke, kjørt atv, grillet pølser på bål og kost oss masse. Veldig god temperatur i dag. Vi var ute i 5 timer. Det kjennes nå! Sliten på en god måte!

Nå venter nybakte kanelsnurrer! De er gode de!! (Oppskrift her, Trines Matblogg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...