søndag 3. februar 2013

Litt fiks

017Nå har jeg fikset litt på skapet vi har TV-tingene i. Det har fått et grått linstoff festet til innsiden av dørene. Ryddigere ble det iallfall. Dette er veldig midlertidig. Vi må finne en skikkelig oppbevaringsløsning etterhvert. Kanskje dette skapet fra ikea? Det eneste som er dumt med dette skapet er at dørene må stå opp da man bruker TV’n. Ellers må tuneren stå oppå skapet

Jeg liker å gjemme så mye som mulig av ledninger og annet elektrisk utstyr. Heldigvis har vi gode kontakter i Bose. (Som leverer blandt annet stereoanlegg med minihøytalere og nydelig lyd.) Dermed så slipper vi unna store høytalere i stua.

019Vi har vegghengt TV. Det gir et renere uttrykk, syns jeg. Ledningene fra TV og ned i skapet er skjult med i en plastkanal. (Selges billig på BIltema og Clas Ohlsson.)

Ledningene på gulvet er midlertidige. Vi har fortsatt ikke fått listet gulvet og lagt strøm i stua. Vi må vente til andre rom er ferdig da ledningene antakelig skal gå igjennom de.

Gårdagen var veldig veldig bra!! Masse moro! Dagen i dag har gått til avslapping. Håper dere har hatt en fin helg?

8 kommentarer:

 1. Så fint det ble med grå lin inni der :) Fungerer fjernkontrollene gjennom stoffet? Vi har hønsenetting på skapdørene til vårt tv-bord - det skjuler jo litt - men skulle gjerne hatt en noe mer forran :)

  Nyt kvelden!
  Klemmer fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har lurt meg til å klippe et lite hull i stoffen til fjernkontrollen. Det syns ikke så veldig godt da tuneren er svart. Før hadde vi en sånn liten sak som man kunne overføre signalene med. Den satte man oppå skapet eller TV'n. Så overførte den signalene til tuneren. Mulig vi må ha noe sånt igjen.

   Klem klem!

   Slett
 2. Både lurt og lekkert å dekke til litt :)
  Jeg har en benk fra Ikea med skyvedører. Husker ikke hva den heter, men den er helt ren og glatt, og rommer en hel masse. Selv den gamle, store forsterkeren får plass inni der, så jeg tipser virkelig om den :)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har små høytalere- handymannen min elsker sine høytalerer og jeg tenker og tenker... :)

  Synes skapet du har i dag også er fint jeg da :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Så flott, ser kjempefint ut :)

  Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett
 5. MEn TV'n har strøm ;-)
  Takk for tipset om plastkanal, det må vi også få oss.
  Nå skal jeg ha min første give away, sjekk elisabethkras@blogspot.no

  SvarSlett
 6. Vi har en gammel svartmalt sjenk som tvbenk, og dekoderen og alt annet rot er skjult inni skapet!
  Vi har en trådløsdings som jeg tror mannen har boret et lite hull til bak, slik at vi slipper å åpne skapdørene når vi skal skifte kanal ;)
  Det bør jo funke på skapet fra ikea også?!

  Klem Karianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tipset! Vi hadde en sånn sak for lenge siden. Den hadde jeg helt glemt. Spørs om det ikke må bli et sånt skap fra Ikea ja.

   Klem!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...