mandag 28. januar 2013

Rar sak

 

013Denne har Vilikke-mannen laget på skolen. Mer om det når vi har fått alt på plass.

Jeg har begynt å hekle et koseteppe til stua. Det kan trenges da vi ofte har det kaldt. Jeg hekler et bølgeteppe i ull. Begynte på lørdag og har heklet fire striper til nå. Nå har det seg sånn at jeg er dårlig på å legge fra meg strikke og hekletøy. Kan sitte hele natta med skuldrene i ørehøyde…  Ikke lurt.. Derfor er det sjelden jeg starter med prosjekter som tar lengre tid enn en dag. Dette teppet kommer til å ta mye lengre tid enn som så. Jeg har heklet en stripe på en dag og skal hekle ca 25-30 striper. Fint ser det ut til å bli iallfall.

God mandag! Vi blogges!

4 kommentarer:

 1. Ser morsomut den "trakte lampa" :-)
  Gleder meg til å se det ferdige bølge teppet, høres fint ut!
  Nina

  SvarSlett
 2. Ja du er ikke buskeblyg i alle fall, Koseteppe! Jeg syns det rekker med ett par sokker eller votter! Teppe kjenner jeg ikke for å begynne med da kanskje det aldri skulle bli ferdig... for den siste jakka jeg skulle strikke till meg selv den ligger fortsatt og bannes i kurven...halvferdig...!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å bli en knakende kul lampe :D
  Strikke har jeg lagt på hyllen i altfor mange år,men har tatt meg sammen og er i gang igjen...til og med nesten ferdig med første prosjekt.Koslig å sitte og strikke....gjerne også utover natten,dog skuldrene mine sier som regel stopp før den tid.
  Tenk når du blir ferdig med teppet da en gang,så deilig:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 4. Wow! Det må bli en stilig lampe!! :)
  Jeg vet dessverre ikke kodene på fargene på soverommet, men jeg husker at veggfargen het "Nevada". Om ikke det hjelper deg noe, beklager jeg det.. men jeg har ikke spart på fargekodene fra den gamle leiligheten... :/

  Ønsker deg en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...