tirsdag 15. januar 2013

Etter oppussing: Tid for hjem

Så dere programmet i kveld?? Hva syns dere?

Denne gangen må jeg si at programmet var veldig veldig bra! Kjøkkenet av gjenbruksmaterialer er sinnsykt kult. Kombinasjonen med de røffe materialene, flisene, benkeplaten og håndtakene i skinn fungerer som bare det.

Her var det flust av gode idèer. Bordet til spisestua ble laget av bein fra et furubord. Bordplaten av en gammel vegg. Stuebordet ble laget av et gammelt vindu.

Jeg må si jeg digger Oliver Heath. Må ta en titt på noe av det andre han har gjort tidligere nå.

Her kan dere se flere bilder (også før oppussing). Dere kan også lese hva de har gjort, hvilke materialer de har brukt og innkjøpsliste. Bildene er fra TV2.no

Nå vil jeg gjerne høre hva dere syns??

8 kommentarer:

 1. Det var virkelig et bra program i dag. Artige idéer, gode løsninger og lekkert resultat. Det så ut til å bli funskjonelt og bekvemt også, og DET synes jeg ikke alltid at resultatene er blitt i denne serien!
  Oliver Heath må gjerne stå for designet i flere program! *S* - Liv

  SvarSlett
 2. Råfint resultat! Flere ideer til inspirasjon, samt at alt virket praktisk og gjennomført. Må si meg enig i at Oliver Heath Gjør en god jobb her!

  SiriAmanda

  SvarSlett
 3. aldri sett et bedre program!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Det var det absolutt beste- for mye før har vært merkelige greier :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 5. Syntes det var et herlig program - elsket alt unntatt sofaen......

  SvarSlett
 6. Det er vel første gang jeg har sett dette programmet og tenkt at SÅNN VIL JEG Å HA!! Kunne virkelig tenkt meg noe lignende på kjøkkenet på hytta, og angrer veldig på alle de materialene som ble kjørt bort da vi rev låven!
  Men fikk mange gode ideer jeg tar med meg videre.
  Titti-klem!

  SvarSlett
 7. Hei du! Jeg så programmet på opptak i går! Og jeg var helt målløs! Det ble så utrolig kult!! De flisene var fantastiske, ser at dere også har noen helt nydelige fliser! Moro å se hvor fint dere har det! Her vil jeg gjerne komme tilbake på "besøk"! -monakristin / fjellbua.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...