fredag 5. august 2011

Hyttetur

Her kommer noen bilder fra hytteturen vår. Dette er utsikten fra verandaen.

Sommer 2011 009

Dette er den beryktede brygga. Det var her mannen ødela beinet sitt…  

Sommer 2011 013

Hytta ble bygd i 1936 av min oldefar. Han gjorde det meste selv etter det jeg har blitt fortalt. Min mor eier den nå. Den er av laftet rundtømmer.

Sommer 2011 040

Strøm, do og innlagt vann er det ikke. Derimot en veldig koselig utedo og gassbluss.

Her har jeg tilbrakt det meste av sommerene mine. Vi bodde ofte her hele sommeren. Jeg har massevis av gode minner herfra og det håper jeg mine barn også vil ha.  

Sommer 2011 033

Denne ugla hadde falt ned i peisen for mange år siden. Bestefaren min fikk den stoppet ut.

Sommer 2011 036

I dag har vi vært på kino og sett Cars 2. Eneren er alltid best! Selvom denne var bra den også. Vi har fått kjøpt oss en bil med automat slik at mannen kan kjøre den. Det går bra med han, men han har vondt.

I forhold til uflaksen har jeg levert en lottokupong, men jeg har lite tro på at flaksen har kommet tilbake. Brødskiva lander fortsatt med pålegget ned.

2 kommentarer:

  1. Så koselig, nesten like primitiv som stølen vår jo. :) Uff så leit med skaden til mannen din, får håpe dere får opp taket likevel. Dere får invitere til dugnad. :)

    SvarSlett
  2. Idyllisk sted men stakkars ulykkesfugl. Får håpe det går seg til så rask som mulig. Inntil da får han rett og slett la humla suse for på taket kan han definitivt ikke gå. Bra tips over her med dugnad:)

    Gratulerer til vinner av den fine hjorteputa:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...