tirsdag 2. august 2011

En ulykke kommer sjelden alene

 
Det hele startet med at vi slet veldig med å finne snekker til å ta deler av taket på huset. Resten av taket skulle mannen min snekre selv. Nå så det ut til at det ordnet seg forrige uke. Avtalen var at snekkeren skulle komme neste uke og at mannen skulle være håndtlanger osv.

Taksteinen er allerede fjernet. Det kom et skikkelig regnskyll så vi har lagt på en presening, da det rant inn i et kott i andre etasje.

050

Kaninen til Kasper, Nusse rømte fra buret og ble tatt av hauken en natt. Jeg fikk se en kråke som spiste på noe og det var selvfølgelig kaninen. Barna ble sendt inn fra trappa slik at jeg fikk flyttet på stakkars Nusse. Det jeg ikke tenkte på var at barna kunne titte i baderomsvinduet. De hadde sett Nusse da jeg flyttet henne. Vi puttet henne i en eske og begravd henne med gravemaskinen. Så reiste vi for å kjøpe en ny kanin som heter Stripa. Da Stripa kom på plass viste det seg at Sara er en gutt. Nå står de i hvert sitt bur..

Så tok tordenværet koketoppen vår. Vi har nå kun stekovn og kan ikke engang koke vann. Matlagingen er derfor begrenset til det som kan stekes eller grilles ute på grillen. Vi skal inn med nytt kjøkken i løpet av et år og hadde planlagt å kjøpe nye hvitevarer da. Nå må vi nok revurdere litt. Enten må vi kjøpe en billig koketopp eller finne ut av hvordan koketopp vi skal ha i det nye kjøkkenet for å kjøpe den nå.

Den største ulykken fikk alt det andre til å virke som  bagateller. Det var nå på lørdag. Vi var på hytta til foreldrene mine. Det var nydelig vær og vi koste oss i sola og badet. Mannen min skulle ta fart og hoppe ut fra brygga da han hørte et smell. Han trodde en planke i brygga knakk for han kjente noe som ga etter. Da han skulle sette ned venstre beinet for å ta neste skritt sviktet beinet.

051

Vi fikk ringt legevakten og han skulle få komme inn et par timer senere. Han kunne så vidt stå på benet. Hytta ligger slik at man må gå en god stubb til og fra bilen. Hell i uhell hadde vi med atv’n. Ellers hadde vi måtte fraktet stakkaren med båt.

På sykehuset viste det seg at han hadde revet av akillessenen. Han ble operert på søndag og kom hjem samme kveld. Behandlingen er nå hvile. Han må ha på gips eller skinne i 6 til 8 uker og skal på opptrening etter det. Dette kommer til å ta tid!

Jeg ser for meg en lang vinter med presening på taket og betonggulv i mye av huset…

Innlegg fra hytteturen kommer i morra.

 

 

 

10 kommentarer:

 1. Ojsann.....
  God bedring til mannen, og lykke til!

  SvarSlett
 2. Uff. Høres ikke noe godt ut.
  God bedring!
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, noen ganger kommer alt på en gang. Vet nesten ikke hva som var værst, men det må jo være foten.
  Legger meg som følger hos deg.

  Ha en uhellsfri onsdag.

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. hei
  og takk for hilsen inne hos meg
  gikk visst akkurat glipp av lotteriet ditt
  masse fint du lager og har inni nettbutikken din! veldig skjønne ting.
  håper du lager flere puter :)

  i morra blir det forresten lotteri inne hos meg.

  huff og huff så uheldig dere har vært
  håper snekkeren kommer, at mannen ikke får mye vondt før foten er leget og at kjøkkenet snart er operativt igjen!

  sommerhilsen fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 5. Ånei, dette var jo helt forferdelig å lese! Stakkars lille Nusse, og ikke minst stakkars mannen din! Det hørtes jo kjempevondt ut! Nei, uhell kommer sjelden alene. Sender mannen din masse godbedringstanker og håper at høsten og vinteren ikke blir så gal likevel.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Det var ikkje lite gitt! Ordtaket passar godt til familien din no :) Skal nok sjå det ordnar seg til slutt!

  God betring vidare og får håpe på lite regn ;)

  Klem Hanne

  SvarSlett
 7. Oh my!! Dette var jo ikke bra!! Nå får vi satse på at all ulykke er over!

  SvarSlett
 8. huff og huff, snakk om å være uheldig:( Tror du fortjener en stor stå på klem akkurat nå, like mye som gubben fortjener god bedringtanker;) Håper dere får hjelp til å fikse taket. Ønsker deg en riktig god helg:)

  SvarSlett
 9. Uff a mei.. Dette var jo skikkelig kjett. Stakkar mann og kanin.
  Greit å ha kaninene i hvert sitt bur. Da jeg var yngre fikk vi plutselig mange kaniner, hmmm. Vi hadde jo 2 jenter(trodde vi).
  Ønsker deg en fin uke ♥♥
  Klem

  SvarSlett
 10. Herlighet for en periode dere har vært inni dag! Stakkars! Ønsker deg lykke til framover! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...