lørdag 7. mai 2011

Rååååsa bursdag!

Hva er vel en jentebursdag uten Hello Kitty, rosa marshmellows,
super råååsa muffins og rosa saft??
 
Hedda 6 år' 023

I dag har vi hatt huset fullt av jenter. Dagen har gått med til sjenking av saft, servering av div rosa bakverk og hjelping med dobesøk. Frøken Fix var veldig fornøyd med bursdagen. Bare så synd at den er over så fort.

Hedda 6 år' 026

Det ble i allefall mer enn nok kaker. Så masse at vi helt glemte å ta frem gelèen fra kjøleskapet. Isen jeg hadde planlagt sånn helt på tampen måtte også utgå. Kitty Muffinsen er fra ferdig kitt og sjokolademuffinsen er egentlig en ferdig langpannemix med Philadelfia-frosting. Marshmellowsene dyppet jeg i smeltet sjokolade og hadde på litt kakestrø. Vi hadde også boller og skolebrød.

Hedda 6 år' 021

Nå tror jeg alle de små prinsessene var veldig fornøyd da de dro her i fra. De har lekt masse inne og ute. Trampolina, lekestua og huska var flittig i bruk. Hønene, hunden og kattene fikk også masse oppmerksomhet!

I kveld skal vi en liten tur til noen venner på grilling. Mannen i huset har bursdag. Jeg tenkte at vi kunne ta med noen råååsa muffins og gelè dit. Da blir han nok glad!

4 kommentarer:

 1. Det så ut som en flott barnebursdag! Marshmellows dyppet i sjokolade så jo bare så godt ut! Det tror jeg at jeg må prøve ut i min prinsesses bursdag! Ha en god natt! KLem fra Lena

  SvarSlett
 2. Hei! Koselig å finne din blogg, spesielt dette innlegget om rosa bursdag. Min lille S fyller 2 år snart og da kan disse marshmallowsene passe perfekt!! Klem fra fru Sunde :)

  SvarSlett
 3. Så flott bursdag du har stelt i stand!! :)
  Rosa, og en prinsesse verdig kan jeg tenke meg!

  Har lagt meg til som følger, likte veldig godt bloggen din, ikke minst huset!! Gleder meg til å følge deg videre!
  Jeg er helt ny, men kom gjerne en tur innom på besøk!! :)

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Så koselig det er å se en rosa fest:) Regner med at prinsessa og gjestene likte det de fikk se og smake på!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...