onsdag 18. mai 2011

Flere prosjekt

 
Her kommer noen bilder av vinduer, dører og div vi fikk med oss fra huset som ble brent.
 

Døren den ene av to som skal inn til stua. Det tror jeg blir super fint! De trenger masse omsorg før de kommer dit.. Vinduene og dørene er fra en glassveranda. Vinduene har jeg ingen planer for akkurat nå, men ser for meg at de kunne blitt fine i et lysthus.

036

Denne finner nok sin plass etterhvert.

046

Dette skapet skal jeg male hvitt og korte inn beina. Det skal inn i stua og huse tuner, stereo og div. Skal bli god å få gjemt det bort.

047

Disse hyllene har jeg ingen planer for ennå, men hyller får man aldri nok av.

I dag hadde jeg planer om å blogge det nye tørkestativet. Det satte regnet en effektiv stopper for. En ny dag med solskinn kommer!

4 kommentarer:

 1. Så masse flott:D Nydelig dører! Legger meg til som følger hos deg også:)

  Ønsker deg en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. God kveld! Så koselig at du tok deg en tur innom bloggen min. :) Drivhus er gøy! Men krever en del tolmodighet å sette opp, fant jeg ut. hmm.. :) Men virkelig verdt det når jeg ble ferdig! Fin blogg du har da! Kommer nok på flere besøk hos deg... :)

  SvarSlett
 3. SÅ MYE FLOTT! Så heldige dere var som fikk tak i alt sammen. ser for meg et lysthus med de flotte gamle vinduene *drømmer*
  Klem

  SvarSlett
 4. Så heldig du er! Kjempe masse fint! Den gamle glassdøra var jo bare nydelig! :) Også det skapet som skal bli tv-benk!

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...