fredag 23. november 2012

Store spor

ulvlysåstjennvn23.11

I dag har jeg faktisk sett ferske spor av en ulv da jeg gikk tur og det i gangavstand fra huset vår. Veldig glad jeg ikke møtte på den. Sikkert en stor opplevelse for noen, men for meg er det mest skummelt å ha de så nære.

Sporet er enormt stort. Jeg la en lipsyl ved siden av for å vise str. Jeg skrev ut bildet i riktig skala da jeg kom hjem igjen og målte sporet. Det var 12 cm bredt og 15 cm langt. Sånn circa.

Fortsatt god helg!

6 kommentarer:

 1. Fält så stort spor det ble etter ulven! Mye större enn jeg trodde!

  Gott du ikke treffa på den når du var ute og gikk!
  Klem fra Lena

  SvarSlett
 2. Oi..! Ikke gøy når den er så nærme nei. Vi hadde en gråbein tråkkende litt for nærme der jeg bodde før, og jeg må si jeg var redd for at han skulle prøve seg på dyra våre. "Vår" ulv ble dessverre skutt, men jeg ønsket ikke livet av den selv om den var så nær.
  Jækla til størrelse på den du har hatt besøk av.. :o

  SvarSlett
 3. må si at dette er veldig fasinerende, men så har jeg ikke ulv utenfor hos meg heller......hadde nok ikke turt å gå der ;-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Oj nesten skummelt,eller det er skummelt...hadde nok vært litt redd:)godt du ikkje traff på den..

  SvarSlett
 5. Oj- ja jeg vet. Har sett den på jordet her foran hos meg- det er jo ikke langt for en ulv fra deg til meg :) De er flotte dyr- men jeg vil heller ikke møte den når jeg går tur med Leo (hunden vår).

  Søndagsklem Monica

  SvarSlett
 6. Fascinerende, samtidig som det er skummelt!
  Vi har ulv rundt her hos oss også, og jeg er veldig glad jeg aldri har sett den, spesielt når jeg går tur med hunden vår!
  Ha en fin søndag.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...