søndag 18. november 2012

Skatter og kveldsbilder av stua

001

På en av mine skattejakter kom jeg over disse. Nå har de endelig fått lov til å flytte inn. Jeg har helt glemt hva de heter.. Noen som kan hjelpe meg? De ble brukt til å lage sko. Disse er i barnastr og så søte!

002

Lyset er veldig varierende for tiden. De to bildene over her er tatt i nydelig lys! Mens de under er tatt i blåtimen og lampelys. Det syns!

008

En ny drivved rot har fått plass på lysfatet.

003

Jeg viste forrige uke hvordan huset vårt så ut uten at jeg hadde ryddet i det hele tatt. Her er innlegget. Jeg håper virkelig at fler tørr å ta utfordringen!

Nå tenkte jeg å vise hvordan stuen vår ser ut da jeg har ryddet litt.. Vi har nå igjen grå sofa. Diy-lampen henger i hjørnet, mens lysslyngen henger fra bjørka som også fungerer som gardinstang.

007

Ei sleiv og et desilitermål henger på bjørka og gjør nytten som lysholdere. Nå fikk jeg plutselig veldig lyst til å bytte ut bordet.. Må finne på nye nytt der, tror jeg.

Disse bildene ble tatt i full fart. Lyset kunne vært mye finere. En del småting kunne vært fikset.

I helga har vi ikke gjort stort. I går bakte vi kanelknuter (kjempe gode) og hadde besøk. Dagen i dag reiste vi på besøk, som ble til middag og fikk besøk på ettermiddagen (vafler). En herlig helg!

Jeg er nå på 3.plass i Lesernes beste oppussingstips på Boligpluss. Vi ligger langt bak 1.plassen og trenger sårt deres hjelp! Man kan stemme en gang pr pc/nettbrett og mobil pr dag. (Avsluttes fredag)

Her er link til konkurransen.

5 kommentarer:

 1. Det heter lester. Skomaker bli ved din lest heter det jo i ordspråket. Det ser så koselig ut i stuen din, skikkelig hjemmekoselig.

  Må titte på det innlegget du har laget uten å ha ryddet først.

  Fin ny uke til deg.

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så nydelig bilde med blåtimen ute!

  Koselig stue.

  SvarSlett
 3. Fant bloggen din i kveld - og må bare si at her likte jeg meg. Nydelig blogg, med utrolig mye flott inspirasjon. Her kommer jeg tilbake :) God ny uke til deg <3 klem

  SvarSlett
 4. Da har jeg vært inne og stemt nok en gang. Vil jo du skal vinne denne her. :D

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder. Det heter skolest foresten:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...