søndag 25. november 2012

Lat søndag

Dette har vært en herlig helg! I går var vi ute med masse venner på middag. Det var så koselig og middagen var fantastisk god! Den beste biffen noensinne!! Vi spiste her : www.manis.no. Anbefales på det sterkeste!

I morra skal jeg på bloggetreff og åpning av showroom på Lørenskog hos hviit. Er det noen andre som skal dit? Jeg gleder meg masse, men syns det er litt skummelt ettersom jeg ikke kjenner noen. Regner med at det går over ganske fort. Håper jeg blir kjent med noen andre bloggere!

I dag har jeg sovet alt for lenge. Nå skal jeg prøve å få ryddet litt på syrommet. Bare 5 dager igjen til julemarked.. I tillegg må jeg se om jeg finner en musefelle eller to. Vi har mus i krypkjelleren under badet og den har kommet seg opp i veggen mellom kjøkkenet og badet. Kattene sitter hele dagene å titter på veggen. Siste vi hadde mus der døde den og det luktet stink i en mnd..

Ha en fortsatt fin søndag!!

5 kommentarer:

 1. Heldig du er som skal på bloggtreff - ikke noe å grue seg for. Du treffer mange andre flotte bloggere - og mange gruer seg sikker like mye som deg :)

  Hvis du har mulighet for å få lagt inn slike blå blokker som de har på Felleskjøpet - så er de veldig effektive for mus. Men ikke for mange om gangen.

  Lykke til med både blogtreff og musejakt :)

  Klem Inger

  SvarSlett
 2. Sier som hun over - heldige du som skal på bloggtreff:) Kjekt å møte andre bloggere, og alle deler jo samme interessen også, blir nok en super kveld skal du se:)

  Om vi hadde fått mus så tror jeg ikke de to pusefrøknene mine hadde vært noe tess - de er redd for alt som beveger seg;D Lykke til, håper dere får kastet ut de uønskede leieboerne fort!

  Ha ei god ny uke,
  klem:)

  SvarSlett
 3. Kose deg masse på bloggtreffet! Skulle gjerne vært der, men det er nok litt for langt. Bloggere er de hyggeligste menneskene som finnes, så du kommer garantert til å storkose deg :)

  SvarSlett
 4. Kos deg på bloggtreff:) hviit har SÅ mye fint, så det blir nok en topp dag.
  Ble nysgjerrig på Manis i Kongsvinger. Må nok stoppe og spise der en gang vi har vært på harrytur.

  Ha en flott uke
  Mona

  SvarSlett
 5. Hå nu ble jeg avensjuk... Ha en kjempefin tur!
  Klem fra Lena

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...