torsdag 12. januar 2012

Skraping av maling..

008

Jeg er ganske så sta og har bestemt at den gamle panelen på kjøkkenet skal beholdes (til enhver pris..) Dessverre så flasser malingen og det er brukt rulle til å male. Dermed så må all malingen vekk. Jeg har heldigvis kommet litt til fornuft og skraper nå bare der vi ikke skal ha innreding..

012

Det tar veldig lang tid og det lille du ser over her har jeg brukt 3 dager på. Jeg klarer ikke gjøre så veldig mye om gangen og må ta lange pauser.

013

I går fikk jeg heldigvis med meg Vilikke-mannen på skrapingen. Selv tok jeg en økt jeg kommer til å slite med altfor lenge.. Men nå er vi i allefall snart ferdig med å skrape. Da er det pussing, sparkling, pussing, grunning og maling som står igjen på veggene.

011

Denne døra har antaklig vært ytterdøren tidligere. Den er værbitt og flott!

Ha en flott dag!

8 kommentarer:

 1. Kommer til å bli kjempe fint. Men kan du ikke gå rett på med pussemarskin da forsvinner vel det løse?? Eller blir det bare tull.

  SvarSlett
 2. Hva med varmepistol eller sånt varmelement, som løsner malingen? Da blir det lettere å skrape av malingen. Ellers høres det ut som litt av en jobb. Klem Grethe

  SvarSlett
 3. Oi oi for en jobb, men et supert sluttresultat :))
  Lykke til :)

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Et stort og spennende prosjekt. Takk for at du ledet meg inn på det flotte oppussingsprosjektet deres. Nydelige fliser du har funnet. Jeg ville absolutt ofret litt ekstra penger for å få disse på et passende sted. Jeg håper du får bakt litt innimellom. Havrerundstykkende var virkelig en stor suksess! :))

  SvarSlett
 5. Overivrighet straffer seg nok for deg ja;( Dumt;( Når pussearbeidet er ferdig så er det ihvertfall litt enklere arbeid selv om det blir mange runder. Vi beholdt også det gamle panelet ute i gangen her (til gubbens store fortvilelse hehe)Jeg er storfornøyd med resultatet selv om det ikke er strøkent. Tipper dere også blir glad for at dere legger litt innsats i dette. Arbeidssomt men penest:)

  Få høre hva du mener om det siste jeg sendte deg på mail.

  God helg:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Det setter jeg veldig pris på.

  Skal si du har litt av en jobb foran deg, men slutt resultatet blir nok råbra:)

  Ønsker deg en fin helg:)

  SvarSlett
 7. Litt av en jobb! Det kommer til å bli kjempe fint!!
  Jeg veit at det finnes malingsfjerner som kan smøres på, det mykner opp malingen slik at det blir mye lettere å skrape det av. Tror jeg kjøpte det på en Jernia butikk...
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 8. Oi, for en jobb!!
  Men det endelige resultatet blir nok vakkert!

  Fin torsdagskveld fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...