tirsdag 31. januar 2012

Det grå kjøkkenet

 

001

Kjøkkenet er nå ferdigmalt i fargen Tåkedis. Jeg angrer litt på fargevalget nå, men har et lite håp om at det blir lysere da vi får inn kjøkkeninnredningen.

004

I morgen kommer epoxy’n til gulvet. Vi skal bruke transparent epoxy slik at betonggulvet får en glatt og vaskbar overflate Kjøkkeninnredningen står fortsatt ute i bilen, men nå er det ikke lenge til den skal få komme inn!

009

Vi har brukt denne malingen fra Jotun på både tak og vegger. Den er veldig god å jobbe med. Renner litt mer enn oljemaling og tørker vannvittig fort. 

008

Denne vedovnen har fått midlertidig plass på kjøkkenet. Den kan ta laaaaaange vedkubber. Varmer veldig godt, men er ikke så grei å fyre opp i hvis det brenner i den andre ovnen. Da blir det altfor bra trekk og flammen blåser ut. Den trenger litt omsorg og sverte, stakkars.

Håkon og Magnus lever nå et fritt og godt liv på en gård i Våler. Da de spiste opp den falske kransen på døra til nabo’n var det nok. Jeg er veldig glad de bor i Våler nå!

Beklager at bildene er kjedelige og ikke veldig bloggbare…

8 kommentarer:

 1. Tror nok kjøkkenet deres blir veldig bra!

  Koselig gammel ovn....

  SvarSlett
 2. Tror kjøkkenet blir veldig fine. Jeg synes ideen med transparent epoxy var genial på gulvet. Tror du kommer til å bli veldig fornøyd når innredningen er inne. Jeg har malt alt i hvitt hos meg og jeg angrer på at det ble for lyst. Så er ikke enkelt:-)

  SvarSlett
 3. Slapp helt av, fargen vil oppleves som mye
  lysere når belysningen kommer på plass =)
  Vi har malt flisegulvet i gangen med denne
  fargen, og jeg syns den er ganske lys.

  Så herlig med epoxy på gylvet! Det blir det
  her også, når vi starter på kjøkkenet til
  sommeren. Gleder meg til å se resultatet
  av ditt drømmekjøkken =)

  Tirsdagstanker til deg.
  Ane

  SvarSlett
 4. Spent på både å se gulvet og benkeplatene jeg......Tror nemlig det blir utrolig bra sammen med lyse kjøkkeninnredningen:)

  SvarSlett
 5. Det kommer til å bli kjempefint!! Fargen oppleves nok som mørk nå med sammen med lys innredning og lyse detaljer kommer det til å bli lekkert!!
  klem

  SvarSlett
 6. Du har et kjempefint kjøkken og veldig inspirerende for meg som nå snart skal i gang med egen kjøkken reno. Jeg har to veldig "dumme" spørsmål til deg, hvordan har dere festet sokkellisten dere har under kjøkkenskapene? Jeg har nemlig tenkt sammen tanken selv, men har klødd meg litt i hodet for hva fester man til det til?
  Fin vedovn du har forresten, vi har lik i kjellern som jeg tenkte å flytte opp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!! Sokkelen er festet med en lekt langs gulvet og en festet under skapene. (Hva var det andre spm?)

   Den varmer godt den vedovnen der!

   Slett
 7. Hva synes du om fargen nå? Ble du fornøyd eller ble det for mørkt?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...