søndag 1. januar 2012

Året 2011

 

027

Jeg planlegger å bygge på huset og funderer på hvordan stua skal se ut. Vi fryser noe helt vannvittig. På det kaldeste blir det –36 grader. Da var det 8 grader inne på badet og skoene våre frøs fast til ganggulvet. Vi bruker rommet som har vært spisestue som stue. (Opprinnelig var det kjøkken og det skal det bli igjen nå)

004

I februar koser vi oss masse ute med grilling, atv-kjøring, aking og gode venner. Jeg pusser opp et par krakker og en telefonbenk og vi snekrer kjøkkenbordet. Stua blir ryddet før oppussing.

Kasper 3 år 028

Vi murer opp brannmur på pipa av gamle resirkulerete teglstein. Kasper prøver skiene før første gang. Stua tar form og får brystning. 3-års dagen til Kasper blir feiret i den “nye” stua. Pipa på stabburet raser ned og jeg viser bilder av Norges styggeste kjøkken..

Hedda 6 år 004

Jeg melder oss på Norges Kaldeste Hus. Vi lager en platting ute av paller. Stua blir innredet. En høne legger et pytte lite egg og vi nyter alle våren som er i annmars. Hedda fyller 6 år.

009

Jeg får smaken på Pavlova. Vi får hentet den doble døren sammen med masse andre gamle skatter. Tørkestativet blir ferdig. 

046

Vi har bursdagsdugnad. Tar da blant annet ned taksteinen på taket. (Vi er fortsatt uten stein..) Drivhuset kommer opp. Plattingen får solseil og vi bor oss til ute.

1141_thumb[2]

I juli støper vi runde nr 2 med gulver. Mabel blir hjemme da vi reiser på hytta etter å ha støpt og setter sin signatur i betongen.  Vi feirer 4 års-bryllupsdag.Tragedien på Utøya setter også store spor. Vi koser oss masse på hytta og i båt på Storsjøen.

032

Vi rydder og pusser opp litt i stallen. Joakim feirer 35-års dagen sin der ute og Håkon og Magnus kommer til gards. Hedda har sin første skoledag. Vi er på hyttetur. Joakim tar akillessena og blir gående med gips.

013

I september flytter soppene inn i stua. Arken blir bygget, mens Joakim humper rundt på krykker. Håkon og Magnus finner på stadig nye hyss.

010

Arken får vinduer og stua gardiner.  Høsten har kommet for alvor og vi tenner masse stearinlys. Stua får endelig dørene på plass.

030

Vi åpner krudt.  Får en vannskade på soverommet og må flytte ut derfra samt rive et kott i gangen. Håkon rømmer hele tiden og Magnus står ensom igjen.

julaften 2011 001

Vi prøver å feire jul midt oppi alt kaoset. Etter diskusjoner hit og dit blir kjøkkenet kjøpt inn og påbegynt.

Tusen takk for et fantastisk år!! Må det neste året bringe like mye glede og lykke! (Og aller helst litt mindre ulykke..)

Vi blogges!

1 kommentar:

  1. Heisan!!!!! Bålpanne er herlig. Vi feiret min bursdag, som er lille julaften, med å grille pølser på bål i hagen!!! Alltid drømt om. Og det blir en ny tradisjon, for det var koselig. Vi bor midt i byen, men nå skal jeg ha en bålplass!!!!!! Skulle vell ha hatt lavvo også, men........ Det kjøkkenbordet ditt ser virkelig flott ut. Og joda, vi vet alt om å fryse!!! For det gamle huset vårt var virkelig kaldt om vinteren. Små rom, og en vedovn som jeg ikke fikk fart på. Vi rev huset, og satte opp en nytt, svensk, rimelig og enkelt hus, som er varmt og godt!!!!!! Vi er glad i gamle hus, men det var det med kulda.......... klem Grethe

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...