onsdag 4. januar 2012

Sementfliser

004

Da jeg var i Oslo på mandag var jeg innom en butikk med masse sukkertøy. Butikken heter Far-far. De driver direkte import av håndstøpte fliser fra Marokko. Her i Norge finnes de ofte i gamle bygårder og eneboliger fra sent 1800-tall.

008

I denne butikken kan man bestille flisene i de fargene man vil ha. Jeg var så heldig at jeg fikk lånt med meg et lass med prøver. Hvilken er din favoritt?

004

Jeg håper at en av disse skal pryde gangen vår. Det var disse pengene da.. 

006

007

9 kommentarer:

 1. Den i midten på nederste rekke :) de andre ble "to much" for meg :)

  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 2. Skikkelig skikkelig fine:) Dørene er jo herlig fine og vil virkelig "kle" å få selskap av den type flis. Vi la "liten norsk stjerne" fra Historiske fliser. Gråblå/grå/antikkhvit. Tidløst og enkelt...og vi angrer definitivt ikke. Nederste rekke på nederste bilde er nok det som jeg synes er finest:)

  Mail i mailboksen din:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine alle sammen :))
  Jeg likte den øverst til venstre,men da krever det et litt ryddig interiør :))

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Så fine!!
  Tror jeg ville valgt en av de med to farger på. lettere å sette farge på vegger og detaljer, og gir et ryddigere inntrykk. men alle var kjempe fine!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte, jeg likte faktisk den midterste øverst best, selv om den er trefarget er den likevel ganske nøytral. Blir spennende å se hva dere velger.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 6. Takk for fint blogginnlegg om oss, ha en fortsatt fin uke, og lykke til med valget ditt.

  Har forresten fått inn nye fliser, sjekk ut flickr galleriet vårt, http://www.flickr.com/photos/67494916@N05/


  Mvh Lasse

  Far-far

  SvarSlett
 7. Ja dette er viiiineste flisene ever,og skal jeg ha nytt gulv noe sted så blir det slike fliser.Er aldeles forelsket i dem!!!! De blir rplekre i gangen din,fine til døren.Alle mønser er fine.luksusproblem det der!!!!Lykke til,må få se bilder når du engang er i mål :)))
  tove.)

  SvarSlett
 8. jaja...en viiineste flis vet jeg ikke helt hva det er,men det er selvføgelig fiiineste som skal stå der:))
  det gikk visst litt fort i svingene her:)
  tove

  SvarSlett
 9. Hei.
  Vi ville valgt noe som neste generasjon også vil like. De sterke sydlanske fargene er kanskje tøffe nå, men hva om 10 - 15 år? Derfor ville vi valgt en modell som er dus og litt mer nøytral enn den typiske Marokkanske. Far-Far har mange fine fliser, men det har også vi :) mvh Gamletrehus - Historiskefliser.no

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...