lørdag 1. oktober 2011

Her er den mye omtalte døra!

0581+

Dørene ble da altså malt! Her kan dere se hvordan de så ut før. Karmen er på plass! Vi måtte sette den så langt inn i rommet for å få åpnet dørene helt opp. En liten do skal inn i gangen så dørene kunne ikke slå ut dit. Hengslene er tatt av for å fjerne maling.

Vi (les mannen) får en skikkelig jobb med å få utforinger og lister til å passe rundt denne døra. Jeg vil selvfølgelig ha ekstra brede lister og aller helst lister som er kopi av en list vi har på nye kjøkkenet. Da må vi antakelig frese de selv..

Speilet nederst i døra har jeg frest til med overfres. Må si jeg er litt stolt av meg selv! Jeg må nok prøve meg på å frese til noen lister også, men det spørs om jeg får til å frese så brede lister som jeg ønsker meg.

003

Denne turkisfargen er så fin! Det viser seg at den samme fargen som er på døra har vært på dør som har sittet på samme sted før. Se bare her!

007

Morsomt!

I dag skal Hedda i bursdag og resten av familien skal hente inn halm til udyrene. Det er siste frist på å få gjort det nå. Hvis vi rekker det blir det en harrytur på kvelden.

God lørdag!

3 kommentarer:

  1. Dørene ble kjempe fine!
    Klem

    SvarSlett
  2. Flink du er:) Ble jo flott. Klokka i innlegget over her er både dekorativ og morsom å ha. Synd med de NAV-greiene. håper det ordner seg.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...