lørdag 15. oktober 2011

Det er en helt vanlig kveld..

043

…..i Prinsesse Vilikke`s hus. Prinsesse Vilikke åpner samtalen med å si: “Jeg lurer på om det kan brukes trestammer til gardinstenger jeg?” Vilikke-mannen svarer: “Det kan sikkert gå det.” Prinsesse Vilikke ser ut av vinduet halvt sittende i sofa`n og sier: “De ser kan se ut til å være lange nok og tynne nok.” Vilikke-mannen sier: “Hmmm”. “Det går vel ann å ta de med motorsaga?” ser Prinsesse Vilikke vel vitende om at Vilikke-mannen er lettere å spørre hvis det innebærer litt motordur. “Ja, det går fint det” svarer han. “Når skal du gjøre det da?” sier Prinsesse Vilikke. Gardinene ble kjøpt noen timer tidligere og Prinsesse Vilikke vil jo ha de opp så fort som mulig. “Nå høres det ut som!” kommer det kjapt fra Vilikke-mannen på sjeselongen.

041

Bjørkene kom ned de og Vilikke-mannen kvistet de. (Med motorsaga selvfølgelig) Etter mye om og men kom de opp på veggen også. Ganske så bra ble det også!

044

Når Vilikke-mannen får isolert og listet skal gardinene henge lenger opp på veggen, men enn så lenge så blir det best sånn.

046

God helg!

7 kommentarer:

 1. Hehe..Ny vri som fungerer helt flott mot tømmeret:) Ha ei fin helg med nye gardiner i stua:)

  SvarSlett
 2. Det ble jo kjempe stilig da!!!Ønsker deg og dine en god helg.

  SvarSlett
 3. Så kult! Det ble veldig fint!
  Klem

  SvarSlett
 4. Veldig fint! Og jeg elsker de rustikke veggene!

  SvarSlett
 5. pst...nyhetene følger vi godt med på ja. Tenk om det hadde latt seg løse...drøm drøm:)) Håper du har dager som er ok og at ting går som planlagt med den butikkåpninga

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...