mandag 31. oktober 2011

Vinduer i arken!

057

Vilikke-mannen har satt inn vinduer i arken i helga. Selvfølgelig ble ikke det helt slik som Prinsesse Vilikke hadde sett for seg. Det blir det aldri… I allefall ikke ifølge Vilikke-mannen. 

Etter mye om og men fant Prinsesse Vilikke endelig noen vinduer som passet i størrelse og utforming på finn. Man har jo ikke tid til å vente 6 uker på nye vinduer må vite.

Vinduene kjøpte Vilikke-mannen av en kar som hadde bestilt tre stk for mye (?). Det siste vinduet skal inn på soverommet. Vilikke-mannen dro hjem vinduene på henger, lagret de inne på verkstedet og på lørdag kom de på plass.

Prinsesse Vilikke og barna reiste bort så Vilikke-mannen skulle får holde på alene. Da de kom hjem kunne Vilikke-mannen stolt fortelle at de var på plass og at det hadde gått så greit. Prinsesse Vilikke går da ut å ser.. “Hmmm.. Står de ikke litt langt ned på veggen?” “Oi! Det har jeg ikke tenkt på” svarer mannen og løper opp for å måle. “Neida de sitter akkurat der de skal.”

056

“Det er nok de svarte asfalt-platene som lurer deg.” Ja, ja tenker Prinsesse Vilikke. Det kan jo være, men tar en tur opp for å kontrollmåle selv. (Det hender seg nemmelig at Vilikke-mannen tar en liten spansk en for å slippe å gjøre ting om igjen..) Vinduene satt der de skulle de! Supert!

Da ser Prinsesse Vilikke: Haspene er gullfarget! Krise!! Det vil jo ikke hun ha! Her skal det helst være slitte gamle grå. Vilikke-mannen kommer til unnsettning og sier at vi kan jo bytte de ut med noen gamle som sitter på noen vinduer som er tatt ut. Så sånn blir det!

I skrivende stund prøver Prinsesse Vilikke å få mannen til å kjøre vekk alt som er revet ut fra arken. Det blir ikke lett for hverken Prinsesse Vilikke eller Vilikke-mannen. 

Nå skal jeg på møte med de andre aktørene i butikken. Åpningsdagen er 24 november!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...