torsdag 14. juli 2011

Vårt lille paradis

På eiendommen har vi en liten dam. Den er rundt 200 kvm stor. I sin tid har den vært brukt til både fiskedam og bading. Nå er den dessverre gjengrodd og grumsete. Den har naturlig tilsig fra en bekk fra oversiden og det er et “avløp” med kran i enden hvor bildet er tatt.

063

En eller annen gang skal vi tømme dammen og renske den opp med en graver. Så må vi hugge en del trær (her også..) Ikke greit å ha 80 mål med ved på rot..

066

 

I dag har vi hatt en helt fantasisk dag på Storsjøen i båt. Masse bading, fisking og spising av god mat. Jeg har tatt midt første bad for sesongen. Barna badet til de nesten hakket tenner. De storkoste seg på stranda.

 

1141

Mannen min er passe sleip.. I går skulle han hjelpe en bekjent med å hente en traktor. En stund etterpå står de på gårdsplassen vår… Med traktor! Da hadde han kjøpt den.. Typisk altså! Nå har vi bare fire stk… Det vi egentlig trenger er en graver og et transportbånd. Kjenner jeg mannen min rett ender vi sikkert opp med en traktorgraver..

Jeg ønsker nye og gamle lesere en fantastisk fin helg!

1 kommentar:

  1. Ser for meg at den gamle kulpen, en gang i tiden kanskje igjen blir en idyllisk badeplass. Når man velger friheten med å bo landlig er det mye som følger med, her og har vi enormt med ved på rot- vurderer å selge den slik den står;) En traktor til gubben, gir vel mor litt handlefrihet også, hihi. Ønsker deg en riktig flott helg!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...