søndag 17. juli 2011

Nok en herlig dag på sjøen!

I går hadde vi nok en fin dag på sjøen med bading, fisking og kos.

I dag startet mannen opp motorsaga på kjøkkenet for å lage åpning inn til vaskerommet. Nå trenger vi ikke å gå ut og inn en annen dør for å komme inn på badet og vaskerommet. Gulvet i rommet som skal bli kjøkken er borte og i morra skal vi begynne å fylle krypkjelleren med pukk. Det skal noen kubikk til for å fylle det. Heldigvis har vi en sterk kompis som skal ta den oppgaven.

Her ser dere det nye kjøkkenet. Bildet er tatt fra vinduet. Gulvet er borte, men bærebjelkene er fortsatt på plass. Badet ligger til venstre med vaskerommet på innsiden. Det nåværende kjøkkenet er rett frem. Stue innerst til høyre og gangen (som også skal få nytt gulv) rett til høyre.

Som dere ser har vi mer enn nok å gjøre fremover! I tillegg skal vi bo i huset med to små barn. Vi har klart det før, så det skal gå denne gangen også!

Ønsker dere alle en fin uke og krysser fingrene for at vi får lite regn! (Ja, jeg har sett værmeldingen..)

3 kommentarer:

 1. Hei, takker for koselig kommentar fra deg:) Har hatt meg en runde på bloggen din, virkelig mange flotte innlegg! Kan se for meg den lille innsjøen når dere får gjort den ferdig, det vil nok bli et vakkert paradis. Gleder meg til å lese mer her inne hos deg, sommerhilsen fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for koselig kommentar. For et koselig hus dere har, en drøm. Litt av en jobb dere har her, lykke til. Klem.

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt dere er i gang med!
  Fortsatt god sommer!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...