tirsdag 12. april 2011

Dagene flyr!

I dag har vi bakt muffins igjen! Jeg baker så mye nå som Kitchen Aid`n står fremme på benken. Disse er bakt etter en oppskrift fra Passion for Baking. De er litt matnyttinge da de inneholder banan og havregryn. De ble skikkelig gode, men jeg får de ikke så høye og fine som Manuella. Jeg hadde litt vaniljekrem igjen fra gårsdagens baking. Dermed fikk muffinsene på toppen.

Dagene våre går veldig fort nå! Jeg planlegger masse av det som skal skje i huset oppe i hodet, men har dessverre ikke mye energi til å gjøre noe. Jeg har ME (kronisk utmattelsessyndrom). Dagen i dag har vært spesielt tung med masse smerter i hender, føtter og ledd. Hodet er tungt og jeg blir liggende hele dagen. Ungene er hjemme da de er syke. Mannen min tar seg av de, men det tar fortsatt mye mer energi enn om de er i barnehagen. Jeg har så forferdelig dårlig samvittighet i forhold til de og mannen min. Vil jo så gjerne være sammen med de.

Jeg er så lei av å ha så mye vondt, av å ikke kunne være med barna mine, mannen min og venner. Vennene blir mer og mer borte ettersom jeg ikke har overskudd til å pleie forholdet med de. Dagene flyr og jeg har ikke muligheten til å leve de!

Dette hadde jeg ikke tenkt til å dele på bloggen, da jeg syns det blir for personlig. Noen ganger må frustrasjonen ut.

Tusen takk for at du leste!

2 kommentarer:

 1. Forstår godt at det er frustrerende. Me er en "lumsk" sykdom. Lytt til kroppen og gjør som den sier. Ikke ha dårlig samvittighet for at du må slappe av. Håper at du snart føler deg bedre.
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjenner godt den frustrasjonen ja! Og noen ganger må man bare slippe ut litt damp.

  I en god periode tok jeg på meg ansvaret for den daglige driften av butikken vår, men planen var å kun jobbe korte dager og ikke mer enn 2-3 halvdager i uka. Men plutselig var vi en ansatt mindre, og i perioden fram til vi finner en ny, må jeg jobbe masse selv. Hele kroppen er superstressa og ledda verker i takt med det skiftende vårværet. Kjenner at det er like før kroppen sier BOMSTOPP igjen, og at jeg egentlig burde vært hjemme og forhindret den smellen i stedet... men har ikke noe valg før jeg har ansatt en person til...

  Heldigvis har vi facebook og slikt, hvis ikke hadde det nok blitt vanskelig å holde kontakten med vennene.

  Ha en fin dag, hilsen Lottemora

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...