onsdag 2. februar 2011

På ønskelisten!

Når jeg vinner på lotto skal jeg kjøpe meg en Aga-ovn.

Et hvert kjøkken med respekt for seg selv har en sånn! Den er alltid varm. Har lite varmetap da den ikke er i bruk. Ovnen kommer i mange størrelser varianter og farger.

Venstre kokeplate brukes til oppkok og fosskoking. Høy varme sørger for at vannet kan kokes opp raskere enn med de fleste elektriske vannkokere, og platen er stor nok til å bruke tre mellomstore kasseroller samtidig.

Den høyre kokeplaten brukes til småkoking. Også denne har plass til tre mellomstore kasseroller, og den kan også fungere som takke.

Ovnen oppe til høyre er stekeovnen, som brukes til steking, grilling og baking. Denne romslige ovnen har plass til det meste, for eksempel kalkuner på opptil 13 kilo.

Nederst til høyre finner du langstekeovnen. Her kan du la gryter, grønnsaker og marengs – listen er bortimot uendelig – få stå og godgjøre seg (gjerne over natten) mens du konsentrerer deg om andre oppgaver.

Bakeovnen er plassert nederst til venstre. Den dekker de fleste matlagingsbehov, og gir travle familier større fleksibilitet.

Prisen snakker vi ikke om…

1 kommentar:

  1. Aldri sett lignende! Stilig!!

    La meg til som følger her!

    Må ha en fin dag ;)
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...