torsdag 24. februar 2011

Bolle og div

007

I går var vi en tur i Charlottenberg. På vei dit passerer vi Eidskog Lys og der måtte jeg innom en tur. Det er en fabrikk som produserer lys. På fabrikken har de et utsalg, hvor de selger lys og interiørartikler. Lysene er vanvittig billige og det er interiørartiklene også. Brenntiden på lysene og kvaliteten er veldig bra. De har nå også fått inn klær fra Spicy Vanilla. Eidskog lys ligger på Matrand. Et lite sted etter Kongsvinger og før Skotterud. Her bør dere ta en tur innom!

002

Bollen og muffinsformene er fra Ib Laursen. De er ildfaste. Fantastisk fine i fargen! (Dessverre passer ikke fargen på veggen på kjøkkenet..)

Jeg har massevis av ting på ønskelisten fra Ib Laursen. De har en brødboks som er skikkelig fin. Denne er blå, men den finnes i masse andre fine farger også.

5 kommentarer:

 1. Selger de Ib Laursen på Magnor Lys, altså? Må nok sende noen dit med andre ord! Kjempefin blogg du har her, jeg er utrolig imponert over hva dere har gjort i det nye huset!

  SvarSlett
 2. Eidskog Lys, ja! :-) På Matrand, et stykke før både Skotterud og Maagnor. Men ang Ib Laursen, så har de noe i kjelleren på TilBords på Magnor også, ved isden av glassverket! :-)
  FLotte ting du har gått til anskaffelse av, frue!

  SvarSlett
 3. Åh, der var det mye fint. Og så koselig husbloggen din er. :)

  SvarSlett
 4. DEN brødboksen vil jeg også ha!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...