fredag 7. januar 2011

For dyreelskere! *Bilderas*

julen 2010 001

Chianti er ikke lenger en kattunge, men en rampete ungdom. Han nyter ungdomstiden med leking og kosing med resten av gjengen. Dette teppet er en stor favoritt.

julen 2010 088

Gabriella kan også være rampete. Her har hun hele lyset i munnen. Farlig! Juletreet ble stående med lys kun i toppen resten av jula..

007

Så herlige sammen! Jeg er veldig glad vi fikk begge samtidig. De har masse glede av hverandre. De er av rasen Norsk skogskatt. Gabriella er fra Alneskatten, mens Chianti er fra Micandelia. Gabriella til venstre. Det er nå veldig lett å se forskjell på de. Gabriella er en lady. Hun er lett og elegant. Chianti har lagt seg ut veldig og har fått masse tyngde. Han veier nå en kg mer en Gabriella. (Begge er født i juli)

020

Er jeg ikke pen?

024

Gabriella er skikkelig fotogen. Derfor blir det ofte masse bilder av henne.

031

007Her har vi gammel`n! Navnet er Diesel. Han var gatas skrekk da vi bodde i byen. Nå har han stort sett uteterritoriet for seg selv. Han har hatt en del skader, men har heldigvis klart seg bra. Han har et øre som er splittet på midten, ingen framtenner igjen i overkjeven og en knekt hoggtann. I tillegg har han en kul på frambeinet etter å ha hatt et brudd som grodde litt skeivt.

014

Han er en huskatt med litt for mange poter. Det er fem poter på alle fire bein. Dvs en for mye på hver pote. Det gir veldig mye ekstra slagkraft. Ikke rart de andre kattene skygget banen.. Dette er sjefen i huset. Am.staffen har ingenting å stille opp med mot disse.

012

 

julen 2010 013

Også har vi hunden, Mabel! Denne lille koseklumpen her er bare snill! Elsker å posere for kamera!026

Jeg fryser!

3 kommentarer:

  1. Vakre katter! Nå fikk jeg veldig lyst på katt igjen... ;-)

    God helg!

    SvarSlett
  2. Er ikke det slik katt man kaller skipskatt? Når de har seks "tær"?

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...