søndag 23. februar 2014

Jeg vil også!!

043Endelig var det min tur til å kjøpe en corokia. Denne har blitt avbildet utallige ganger i blogger og jeg har lenge hatt lyst på den rare lille planten som nesten ser død ut. De hadde også fått disse tøffe potteskjulerne i gummi. (Floriss) Det har kommet masse fine potteskjulere de siste årene i mange materialer. Nå er det ikke lenger bare porselen og plast. Det liker selvfølgelig jeg! (Flekken på potta kommer av at jeg sølte litt vann..)

055Her går det veldig mye i bil og campingvogn for tiden og lite i hus. Mannen skal kjøre drifting til sommeren og det krever planlegging. Jeg kjenner jeg er bittelitt misunnelig. Skulle gjerne ha kjørt selv, men det spørs om jeg har guts nok til å satse skikkelig. Uansett skal det bli kjempe gøy å være med! Driftemiljøet er helt unikt! Vi gleder oss stort!

Her er facebook-siden mannen min. Han søker sponsorer…

062Nå kommer det flere innlegg fremover! Et skap er på god vei på kjøkkenet (Hint gjenbruk av vinduer). Vi har også holdt på i lengre tid med oppussing av en campingvogn. Den blir det et innlegg om i løpet av neste uke.

God søndag!

9 kommentarer:

 1. Titter innom for og ønske deg en fin ny uke♥
  Mange klemmer fra Mari

  SvarSlett
 2. Så utrolig stilig den gummipotten var :D kjempefint hos deg!!

  Ha en flotters uke,
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så koselig å se deg igjen :) Hadde en Corokia men så ble jeg lei og kastet den. Syntes en er fin overalt - hos deg også men ikke hos meg. Skal titte innom siden hans :)

  Gjenbruk av vinduer er spennende :)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 4. FINE BILDER
  SÅ SPENNENDE DETTE MED MANNEN DIN
  GLEDER MEG TIL Å SE SKAPET
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Endelig ett nytt innlegg. Har tittet innom hver dag. Har planta selv og syns den er tøff, men potta de tok kaka. Den var super tøff. Gleder oss til å se campingvogn og mer fra deg. Lise

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...