søndag 24. november 2013

O’du store rykende kanelbolle

068Jeg er ikke venn med hverken kamera eller pc for tiden, men i dag hadde jeg bestemt at jeg skulle få til noe. Da får bildene bli som de blir. (Uskarpe og gule/blå.) Bildene er fra kjøkkenet. Her har vi en gammel høyang krydderhylle som vi kjøpte på et gårdsutsalg i fjor. Vi har ikke gjort noe med den bortsett fra å henge den på veggen over øya og feste kroker under. Serviset er arvet, det samme med saltkaret og bøkene på toppen.

073Skiltet ble kjøpt på en motormesse i fjor og porselensfjøla er fra kremmerhuset. Kontakter og bryter er fra Schneider.

084I norgesglasset har vi egenblandet tacokrydder.

126I går lagde jeg karameller etter denne oppskriften til Passion 4 baking. Eller det vil si jeg prøvde å lage karameller TO ganger. Begge gangene ble jeg litt distrahert mot slutten og det endte opp som knekk.. De ble veldig gode alikevel og hadde blitt ennå bedre hvis de hadde vært passe myke. De ble også veldig gode i kaffe og i kakao.. Jeg får prøve igjen da jeg har handlet ingredienser.

129Søndag er den store bakedagen her i huset. Kanelsnurrene til Trines Matblogg har jeg laget mange ganger. De blir alltid veldig gode! I dag tenkte jeg at det kunne vært godt å putte karamell i de istedenfor sukker og kanel. Jeg hadde hakket karamell/knekk i rundt halvparten. De ble fantastisk gode! Vi spiste de mens de fortsatt var litt varme. Anbefales på det sterkeste!

135Bildet fra innlegget mitt vinterstemning er plukket ut i galleri hos Norske Interiørblogger!! I tillegg har bloggen rundet 200 000 besøk! Tror jeg må feire det med en karamellsnurr til..

Legg deg gjerne til som følger på instagram. Brukernavnet er Prinsesse_vilikke.

Ønsker dere alle en fin søndagskveld!

8 kommentarer:

 1. Hjembakt er best :) Her bakes det også stadig vekk. Digger den gamle krydderhylla di :) :)

  SvarSlett
 2. Gud så fine snurrer du har bakt!
  Jeg kan ikke gjöre sånne fine jeg.

  Tingene du viser frem her er jo super fine, syns jeg. Heldig du som fannt de! Ha en fortsatt fin söndagkväll önsker jeg deg fra ett hustrig Sverige denne dag. Men vi fikk i alle fall se sola idag... alltid noe

  SvarSlett
 3. For en drøm av en krydderhylle, gir en herlig nostalgisk stemning slike!
  Mmm, de bollene så gode ut, har vært bakedag her også, men det skal spares til dansejenta sin bursdag på tirsdag.

  Ha en fin uke!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. O du rykende kanelbolle sier jeg også!!!SÅ utrolig mye koslig,festlig,artig,sjarmerende og alt sånt du har i hyllene dine!!! Den ene skatten avløser den andre og stemning er akkurat slik jeg liker den :)
  Herlig.Det ser forresten baksten din ut til å være også :)
  Toveklem.)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med plass i galleriet- håper du vinner :)

  Det hørtes godt ut det med karamellsnurr, nam nam :)

  Nyt dagen klem Monica

  SvarSlett
 6. Gratulerer med galleriplass hos NIB.
  Synes jeg kjenner lukten av kanelsnurrene dine helt hit, og oppskriften til Trine er helt super - jeg har forelsket meg helt i den!! :)
  Ønsker deg en herlig adventstid!
  Titti-klem

  SvarSlett 7. نستخدم افضل ادوات تنظيف و غسيل الخزانات لاننا افضل شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة و عمال مدروبون وحاصلون على شهادة صحية فقط اتصل بنا لتحصل على افضل خدمة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...