torsdag 14. november 2013

Mørk stue, lykke og slanking

016Lykke er visst veldig enkelt. Har man noen å elske, noe å gjøre og noe å se fram i mot er man lykkelig. Alikevel bruker vi mye tid, penger og energi på å bli lykkeligere.

001Det samme skjer med slanking. Vi vet jo egentlig alle hvordan det skal gjøres, men ser stadig etter snarveier.

010Selv tror jeg lykke handler om å gjøre de riktige tingene i hverdagen og å sette pris på de. Gjør det som gjør deg lykkelig og vær sammen med mennesker som gir deg velvære. Det handler også om å stoppe opp og ta seg tid til å kjenne på hva man føler.

030

Hva gjør deg lykkelig?

10 kommentarer:

 1. Det er å være sammen med mine nære å kjære, men også en stund bare for meg selv og nyte nuet ! Være i naturen en dag og i neste på et masete kjøpesenter- denne balansen som er selve livet. Men helt klart det å vite at jeg har mennesker som jeg setter pris på og som setter pris på meg- det gjør meg i hvert fall lykkelig.

  Nyt kvelden klem Monica

  SvarSlett
 2. iallfall ikke å slanke meg.....jeg vil bare kose meg, ikke nødvendigvis masse godis.
  jeg er lykkelig når jeg våkner frisk og rask på morran :-)

  klem tone

  SvarSlett
 3. Sitte inni om morgenen og kose meg med blogging,enda mørkt ute og vinder hyler rundt husveggene og en skikkelig storm bygger seg opp - fredag er det attpåtil,og det er familienskosekveld nummer en.Deilig :)
  De små gleder i hverdagen er de som gjør meg mest lykkelig,viktig å være tilfreds med det man har tror jeg og ikke alltid stresse etter andre ting!Ha det bra i livet der og hvor man er - er vel nøkkelen til det meste:)
  Takk for stemningsfulle bilder!"
  GOd helg!
  Toveklem.)

  SvarSlett
 4. Lykken er noe som faktisk må oppdages, man må kunne være her og nå, nyte de aller minste øyeblikkene. Min lykke er om dagen et helt kaos hjemme, verken stue eller kjøkken, men har aldri vært lykkeligere, til tross for at vi ikke engang har strøm i en hel etasje :D Men som sagt, det er det små øyeblikkene og ikke minst den tryggheten som de små øyeblikkene lager som virkelig skaper lykke :D

  (og ikke minst, man må kose seg, ihvertfall en dag i uken, med alt slags mulig "drittmat")

  SvarSlett
 5. Att vara med nära och kära, leva med min man, livet i sig!

  SvarSlett
 6. Titter innom for og ønske deg en fin helg♥
  klem Mari

  SvarSlett
 7. Mange små ting gjör meg lykkelig. ER jo veldig vanskelig å ta bare EN ting som gjör meg lykkelig. Du har klart satt fingret på att det er noe man oppdager... som å se barna glade og lykkelige, höre de le. Å kattene som ligger å koser seg i en liten kröll på sengen, eller solen som skinner inn gjennom skittne vinduer og jeg skiter i hvor skitne vinduene er bare sola skinner! Å få, eller gi bort till noen en liten gave som kanske ikke koster all värden, men som gjör den man overrasker kjempeglad!
  Att du tar deg tid till å lese svaret på spörsmålet du stilte som fikk meg til tenke på hva ER det som gjör meg lykkelig?! Takk, forressten, skal du ha, for det!
  Varm tanke kommer fra meg, med önske om fine uker framover i adventstiden. Klem fra Lena

  SvarSlett
 8. Å vandre rundt i gode blogger som gir smil og glede gir lykke :)
  Dyra mine gjør meg lykkelig, og jeg kjenner det boble av glede når jeg kan snuse inn frisk luft på tur, og feks titte på stjernehimmelen, eller frosten som har begynt å ta tak. En kopp med noe varmt på en kald dag, og pleddet jeg fikk på bursdagen min. De små gleder er ofte de største :)

  SvarSlett
 9. Du satte meg på en ide Karen så kjøkkenet kommer i morgen så tror jeg at jeg tar rom for rom :) For de som vil henge på :) Men dårlig lys for bilder så mulig jeg bruker noen fra tidligere i år.

  Ønsker deg en fin uke

  Klem Monica

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...