mandag 30. september 2013

Slutt

 

Nå er sommeren slutt og høsten går snart over i vinter.

Jeg har vært litt i tankeboksen i forhold til bloggingen. Det har gått lenge siden sist innlegg nå og hele sommeren har vært laber på bloggfronten. Lysten til å blogge er liten akkurat nå. Mini (PC) har blitt gammel og sliten og det hjelper jo heller ikke. Alt jeg skal gjøre tar så lang tid. Må nok ønske meg en ny liten pc til jul. Redigere bilder og blogge tar en halv dag.

Jeg får håpe blogglysten kommer tilbake nå som vi skal starte med badet. Hvis ikke er det mulig jeg legger ned bloggen..

018Mabel var veldig nysgjerrig på hva jeg holdt på med. Jeg lå jo på bakken. Da må det lekes!

059Hestene har flyttet hjem for andre gang i sommer. Til neste år blir det korn og ikke hester på jordene. Litt synd for jeg liker å se de der ute. Jordene må pløyes og drives nå så får vi se hva som skjer senere.

073

Ellers så skjer det ikke så mye med huset for tiden. Biler får mesteparten av oppmerksomheten til Vilikkemannen og det skrus, byttes og sladdes helt vilt. Da jeg la meg på onsdag hadde jeg en volvo. På torsdagmorgen hadde den blitt til en crafter, en A6 og en Pajero. Så da har vi altfor mange biler igjen. (Tørr ikke å begynne å telle.. Fort gjort å glemme noen.)

Sånn går nå dagene..

12 kommentarer:

 1. Håper du ikke avslutter bloggen din! Jeg liker godt å lese og se hva dere holder på med. :)

  Klem.

  SvarSlett
 2. Liker veldig godt å følge bloggen din, men er nok desverre ikke så flink til å kommentere :p Du har så spennende hus og fin smak, så jeg håper virkelig du finner ut at du vil fortsette!

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder:) Spennende med bad! Skjønner godt at det blir slitsomt å blogge når det tar så lang tid! Ny pc hjelper sikkert på bloggelysten:)

  SvarSlett
 4. Så morsomt bilde , det med hunden som kommer byksende ! Håper du fortsetter bloggingen og jeg tror sikkert det hjelper med en annen pc. Fin dag til deg !

  SvarSlett
 5. Du må høre på magefølelsen din og hva helsa har godt av. Jeg syntes du har en flott stil og fin blogg så hadde vært koselig om du hadde fortsatt- i det tempoet som føles greit. Du har jo akkurat den stiler jeg liker så godt ;)

  Lykke til uansett hva du bestemmer deg for og ønsker deg glade og gode dager

  Klem Monica

  SvarSlett
 6. Det var så kos med innlegg fra deg ♥ og kos du stakk innom meg :))
  Jeg liiiker bloggen din :)) og hååper du fortsetter.Trenger jo ikke å ha så ofte innlegg.Men du bestemmer selvfølgelig ♥

  Varme klemmer Bente

  SvarSlett
 7. Ja du får føle litt på hva som passer for deg.
  Blogger ikke så mye lenger som jeg gjorde før.
  Alt en skal gjøre tar tid. Men syns det er veldig koselig
  å lese andres blogger.
  Hvordan går det med kostomleggingen?
  Ikke lett det der. Men med litt tid så klarer du det nok.
  Ønsker deg en herlig høstdag :)

  SvarSlett
 8. vi er nok flere som har slitt litt med blogglysten en periode, og det skal jo være lystbetont og morsomt å holde på. Jeg gleder meg iallefall over de innleggene du kommer med, og det hadde iallefall vært morsomt å se hvordan det blir med badet hos dere.
  Ønsker deg flotte oktoberdager!
  TItti-klem

  SvarSlett
 9. Blogglysten går litt opp og ned, men veldig synd hvis du legger ned.
  Prøv å holde deg igang.

  Klem Inger

  SvarSlett
 10. Hei!
  Takk for hilsen ang mageboeren :) Formen er ok, og jeg ser permisjonstiden nærme seg...
  Blogginga er det så som så med..haha... Men vi kommer kanskje sterkere tilbake??
  Hadde vert hyggelig å treftes igjen ja.. Jeg skal på Førjulstreff med Frk Fabelaktig i november... ellers ingen treffplaner i sikte...

  SvarSlett
 11. Ja det med bloggen er jo ett kapittel for seg selv og ikke lett å ha ork, tid, eller lyst til (teknikken er jo avgjørende for dette). Men det er underbart å lese om det dere gjør! Jeg har dratt ned på det meste da jeg har en tung periode nå.
  Det beste er att det er du som bestemmer om og når du vill og har lyst till bloggen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...