lørdag 15. desember 2012

Kista er klar!

075Vi skulle etter planen ha besøk av Gamle hus, hager og interiør i dag, men pga snøfallet måtte vi utsette på ubestemt tid. Veldig veldig dumt da vi endelig hadde det meste klart.

076Jeg fant plutselig ut på torsdag at jeg gjerne skulle hatt nytt bord på stua. (Kjempe lurt bare en dag før fotograf og journalist kommer..) La ut en forespørsel etter en gammel kiste på facebook og fikk napp med en gang. Neste dag hentet vi den og fikk den inn i stua.

Den manglet et plankebord i lokket som vi måtte erstatte. Vi fant et bord i rett str, men det hadde jo feil farge. Jeg fikk masse gode råd om hva jeg skulle bruke for å få samme farge. Måtte bruke noe vi hadde hjemme da besøket skulle komme dagen etter..

Det jeg endte opp med å bruke var te, kruttsterk kaffe og spillolje. Den til høyre er ny. Ikke prikk likt, men ganske så nære.

079I dag har vi brukt tiden til å steike ribbe, lage Rocky Road (oppskrift) og chilimarmelade. Vi har også slappet av masse. Det trengte vi virkelig!

077

Ønsker dere alle en fin fin lørdag!

2 kommentarer:

  1. Superfint !!
    lykke til med reportasje :)
    klem

    SvarSlett
  2. Så synd været gjorde at reportasjen måtte utsettes, men dere har da sikkert fått ryddet i alle kriker og kroker til jul... Fint det nye kistebordet ditt. Artig blanding du brukte for å få den nye planken til og se gammel ut :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...