mandag 31. desember 2012

Året 2012

Året20123Året 2012 har bydd på mange utfordringer og litt moro. Jeg sitter nå å går igjennom året som har vært. Tenk så mye vi har fått gjort!! (Håper du leser, Joakim?!) Vi har gjort ferdig kjøkkenet. Det nye soverommet er ferdig og Hedda har fått nytt tak på sitt rom. Huset har fått nytt tak utvendig. Gangen er ferdig med nytt gulv og ny trapp. Vi har fått plass til en do i gangen og funnet et vindu i veggen. Over kan dere se de ferdige rommene.

Året20121Her er bilder underveis i prosessen. Vi har også hatt problemer med vannlekkasje i taket. Tre ganger har vi hatt vann helt ned i 1.etasje. Det har vært en lekkasje i forbindelse med et oppløft som har gitt grønt tak over rommet til Hedda. Skadene har vi nå utbedret og lagt nytt tak.

Året20122

Noen dyr har kommet og noen har gått. Ti dyr har blitt født her i året som har gått. Håkon og Magnus (geitene) fikk nytt hjem (takk og lov). Mabel (hunden) gikk igjennom en alvorlig operasjon i januar og lever i beste velgående. Gabriella (hvit katt) ble mor til 3 kattunger ved keisersnitt. To døde dessverre. Anton bor ennå hjemme hos oss og har blitt en gedigen katt. Gabriella ble plutselig søkk borte her i sommer.

Kaninen til Hedda ble mor til 6 små nøster i høst. En døde og vi har nå 5 kaninunger igjen (4 skal gis bort). En av hønene ruget ut en kylling i vår. Da hadde vi ingen hane da de hadde blitt tatt av rev og hauk. Vi ga bort hønene til noen naboer i høst.Hestene stod her på beite to måneder i sommer.

Vi har pr dags dato en hund, tre katter og 6 kaniner og det holder i masser!

Året20124

Litt ferie og moro har det blitt også. Vi var i Kristiansand og Grimstad, hvor vi bodde i et skikkelig kult retrohjem. Hytta på Bæreia ble det noen turer til. Vi har også kost oss masse hjemme. Jeg har blitt tante til to skjønne tvillingjenter.

Vi har vært på trykk i Kamille mor og barn og har hatt besøk av Gamle Hus, Hager og Interiør (kommer på trykk 17. januar). Bilde av lilledoen fikk galleriplass på Norske interiørblogger. Idèen med å bruke dører som brystning i stua kom på 3.plass i Boligpluss idèkonkurranse.

Året20125

Fart og moro på bane har det blitt. Jeg håper det blir mer av det i året som kommer og at jeg fått prøvd meg litt mer også. Vi har vært på veteranpløying, kjørt på Våler i regi av Trackday Solør og kjørt på Gatebil på Rudskogen.

Planene for huset i 2013 er som følger: Nytt bad i 2.etasje, isolere og sette på ny kledning utvendig, støpe nye gulv i resten av huset. Rekker vi alt dette og får pengene til å strekke til er vi gode!

Tusen takk til alle lesere! Det er dere som holder liv i bloggen og gir meg inspirasjon og lyst til å fortsette bloggingen. Jeg har tro på at 2013 blir et skikkelig bra år med masse prosjekter og kreativiteter.

Jeg vil takke for det gamle året og ønske dere alle et godt nytt år!!!

6 kommentarer:

 1. Utrolig spennende å følge med på alt dere gjør i huset! Gleder meg til nye prosjekter og ønsker dere et riktig kreativt GODT NYTTÅR :)

  SvarSlett
 2. Ønsker deg og dine ett riktig godt nyttår.

  La oss håpe att 2013 blir uforglemmelig positivt sett.

  Klem Tanja

  SvarSlett
 3. Det har virkelig skjedd en hel del her hos deg!
  Ønsker deg alt godt inn i det nye året, og gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 4. Det er utrolig gøy å følge bloggen din med alt du forteller om både prosjektene i huset og familien! Du er flink til å skrive og ta gode bilder!

  Et riktig godt nytt år til deg og dine!

  SvarSlett
 5. Ojojoj ja imponerende dette og morro å lese om selv om det nok er arbeidsomt till tider med renoveringer med mere, så håper jeg att jeg får fortsette å fölge deg/og familen din i framtiden.
  Masse varme klemmer og ett riktig godt nytt år till dere!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...