lørdag 27. oktober 2012

Slik skal badet bli!

 


Marit i Nr 14 har tegnet badet for oss i Roomsketcher. Hun har blogget om badet vårt her.


Det er en del utfordringer med å innrede dette badet. Formen på rommet er litt snål og en vegg med bæring som ikke kan flyttes. I tillegg må man tenke på hvor avløpene kommer da det skal gjemmes i en vegg nede og man ikke kan krysse bærebjelker.


Badekaret er et blikkfang da man kommer inn. Jeg drømmer om et kar med sort utside og hvite løveføtter. Bobler hadde også vært deilig. Dessverre må man velge bobler eller løveføtter.. Baderomsinnredningen skal etter planen lages av en gammel sjenk. Veggene blir i malt panel og gulvet i sjakkrutet flis.


Dusjen blir antakelig dobbel (hvis jeg får det som jeg vil) med sandwich-fliser på veggen. Rørleggeren vil gjerne at vi bruker dusjkabinett og da må den bli enkel.. En annen mulighet er å bruke et dusjkar. De får man i dobbel og enkel. Må høre hva rørleggeren syns om det.


Doen er plassert rundt hjørnet og bygd inn i bæringen. Et vindu er satt inn over do for å få romfølelse og lys. (En av Marits gode idèer.)


 


Vaskemaskin og tørketrommel er satt under benkeplate innerst i rommet. Det er plass til skittentøyskurv og hyller over maskinene. Her tenker jeg at vi bruker en kurv til hver for å sortere rent tøy, som så kan bæres rett inn på rommet og i skapet.


Vi har valgt å ha vaskemaskin og tørketrommel på badet. Dette er fordi vi har alle soverommene i samme etasje (2.etasje) og vil spare bæring av tøy opp og ned trappa. (Det blir et vaskerom i 1.etasje i tillegg.)

Jeg tror det blir knallbra! Veldig funksjonelt og fint! Gleder meg så til det er ferdig!

4 kommentarer:

 1. Kjempefint :) bad er en svær ting- både dyrt og viktig ! moro å følge med på utviklingen !

  God natt og fin søndag til deg

  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Dette må bare bli kjempeflott!!
  Marit har fine løsninger synest jeg :)
  Lykke til med prosjektet deres....og ha en fin søndag !

  SvarSlett
 3. Så fint bad du vil få! Så fint å få hjelp til lure løsninger, noen ganger er det ikke så lett å se det selv.

  Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Det varmet og det satte jeg stor pris på. Jeg håper dagen din idag ikke har vært så aller verst, men noen ganger føler man bare for å drite og dra ;)
  God bedring til deg også.

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...