lørdag 24. desember 2011

Jul i min stue

010

Da har julestemningen sneket seg inn i huset hos oss også. Juletreet ble hogget i full fart av mannen (tok ATV’n over jordet) og pyntet av barna mens jeg ordnet de siste julegavene i går. Nå er det barn, famile og julekos som gjelder!

001

God jul!!

015

2 kommentarer:

 1. God jul i stua:) Glem alt rot og oppussing en stund. Demp lyset, tenn stearinlys, julemusikk og duft av julemat. Trekk pusten og slapp av:)

  Jeg vet at huset hos dere står på hodet akkurat nå men jeg vet også at det kommer til å bli veldig veldig bra etterhvert:)

  Ang. kakkelovn så kan det anbefales. Mitt tips....sett inn en billig/brukt ovn nå først og få på plass det kjøkkenet du trenger og vil ha. Kakkelovn kan monteres i etterkant men kjekt å tenke på understøttelse etc sånn at dere slipper mye styr når den installeres. Vi måtte mure opp en mursøyle gjennom gulvet for å holde vår kakkelovn. Den veier 1800 kg;) Kakkelovn kan dere få montert senere.

  Ønsker deg og dine ei fin fin jul:)

  Juleklem fra Marit

  SvarSlett
 2. Hei, god jul. Håper du har en flott jul selv om huset står på hodet. Sånn må det vel bare være når man pusser opp og bor opp i alt sammen. Jeg synes det ser ut til at dere har fått gjort massse jeg den tiden dere har bodd der, må si jeg er kjempeimponert over innsatsen deres. Slapp av i jula og start opp igjen med friskt mot på nyåret. Godt råd du fikk av Marit forresten.

  Klem fra Hilde

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...