onsdag 2. mars 2011

Tror jeg har et av Norges styggeste kjøkken..

001

Velkommen til vårt tregule kjøkken. Den flott plasserte microen virker ikke og fungerer nå som leke for barna. Der kan man “steike” masse rart bla lego, biler, katter (iiik) osv. Hvis dere ser nøye etter har håndtaket over kjøleskapet knekt.

002

Som dere ser så mangler sokkellista. Grunnen til det er antakelig at gulvet er som en berg og dalbane under vasken og oppvaskmaskinen. Hulrommet under innredningen fyller dermed oppgaven som smuleskuff. Oppvaskmaskinen var også ødelagt da vi flyttet inn. Vi kjøpte derfor en ny for innbygging. Den har ikke fått noen front ettersom vi ikke vet hvordan håndtak vi skal ha..

004

Her ser dere hovedproblemet. Hverken oppvaskmaskinen, skuffene eller komfyren kan åpnes samtidig. Jeg må si at kjøkkenplanleggeren har gjort en særdeles dårlig jobb her. Komfyren er for innbygging og tåler dårlig vann. “Hvis” man koker over potetene kan vannet renne ned på den. Da må man være rask ute til ta ut kontakten og tørke opp vannet.

Vasken består av en stor og en liten kum uten avrenning. Problemet med den er at den står helt på enden på benken. Dvs helt til venstre i bildet. Man har da veldig liten avlastningsplass rundt vasken.

Jeg har helt siden vi kjøpte huset drømt om et nytt kjøkken. Planen var at det skulle gjøres ganske så raskt. Det skal flyttes til det rommet vi bruker som stue. Jeg håper virkelig at vi får gjort noe med det i løpet av 2011. Det er masse jobb da vi må rive ut gulvene og bjelker, trille inn ny masse, legge vannvarme, nye avløp og vann og støpe og legge nytt gulv før vi kan begynne med selve kjøkkenet.  Jeg planlegger kjøkkenet stadig og suger til meg alt av inspirasjon. Utfordringen på NIB denne måneden er perfekt. Masse flotte kjøkken!

Jeg sender utfordringen videre! Har DU Norges styggeste kjøkken?

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Okki da... så var ditt verre, for mitt er iallefall helt ;) Men vi har jo den samme deilige fargen da ;)
  Og microen min er litt bedre plassert ;)
  En blogg til du da.... Nå skal jeg titte litt i den før frokost ;)

  Ha en finfin dag!

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Dette var utrolig morsom lesning! Jeg mener ikke å være slem altså men du har skrevet det så bra. Med mikroen og de fantastiske løsningene! Jag skjønner godt at du vil ha nytt jøkken. Jeg mener en ting er jo at man ikke liker hvordan sitt kjøkken ser ut, men om det IKKE FUNKER da er det jo håpløst!
  Du virker å ha et kjempekoselig hus og sted å bo, nå skal jeg kikke litt mere rundt. :-)

  SvarSlett
 3. Hihihi!! Morsomt innlegg:)))

  SvarSlett
 4. Hehe ja skjønner hva du mener, en god kandidat dette her!
  Sånn er det når det er noen som setter opp en ikke helt gjennomtenkt kjøkkenløsning!
  Jeg har laget et innlegg om mitt kjøkken som jeg synes også fortjener en nominasjon i kategorien Norges styggeste kjøkken: http://sorteengel.blogspot.com/2011/03/norges-styggeste-kjkken.html

  SvarSlett
 5. hehe... høres ut som mitt kjøkken før vi pusset opp... :) Også tre-gult med oppvaskmaskin som streiket (var uten i nesten ett år) og skapdører som løsnet osv osv. Etter ca 5 år fikk vi nytt. Den som venter på noe godt....... :) Lykke til!

  SvarSlett
 6. Sorry at jeg ler, men du skriver så bra! Et rent furuhelvete- gult, trist og dårlig planløsning- jeg forstår virkelig at du drømmer om en bedre kjøkkenhverdag!! Stå på, en dag blir det nok et herlig og vakkert kjøkken på deg:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...