tirsdag 25. juni 2013

Yatzy

029Vi var innom Clas Ohlsson på lørdag. Der har de altfor mye kjekt å ha.. Disse store terningene var noe av det som ble med hjem. De brukes egentlig til hageyatzy, men jeg syns de var altfor fine til å ligge i posen sin. Disse skal få være med da vi skal på ferie.

025Jeg har følelsen av å gå i tykk grøt for tiden. Både i forhold til huset, familie og økonomi. Nå er det 3 dager igjen til ungene og mannen tar ferie. Jeg kjenner det skal bli en prøvelse. Endelig har jeg innsett at jeg må søke om en sånn stol med hjul. Det er ikke greit. For å kunne komme igjennom ferie og lange dager må det til. Håper jeg kan få den før ferien.. 024Vi har fått solgt både traktor og graver!! Pengene får nok fort bein å gå på. Jeg tørr ikke si at vi skal kjøpe kledning denne gangen for det har jeg gjort flere ganger tidligere uten at vi har fått det til.. Vi har masse prosjekter jeg håper å få tid til i sommer. Har bedt Vilikke-mannen om å skrive en liste på hva han mener bør gjøres, men den har jeg ikke sett noe til ennå.. Venter i spenning!!

031

Nå håper jeg virkelig vi får til å skaffe hundepass før vi reiser på ferie. Tenkte egenlig å låne bort hus, hund, katter, kaniner osv… Noen som har lyst på ferie på landet??

4 kommentarer:

 1. Skjønne deg!
  Det er ikke alltid like lett å få endene til å møtes, i alle fall ikke når hus og hage krever sitt, i tillegg til at helsa ikke tillater full inntjening fra begge parter.
  Det gjør kanskje godt å få en "sånn" stol.. så sparer du helsa det du kan i travle perioder!

  Håper dere får en fin ferie, tross alt!
  Stor klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Artige terninger :)

  Ta vare på deg selv!


  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Det er viktig å ikke ville for mye, lytt til kroppen din. Håper det ordner seg med stol for deg, vil sikkert hjelpe litt på energinivået.
  Kule terninger forresten :)

  -klem Mona-

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...