tirsdag 28. august 2012

Redd dette skjønne huset!!

038
Guri så forelsket jeg er i dette huset! Det har så mye potensiale og er i akkurat passe str. Masse herlige detaljer og så å si urørt. Hadde det ikke vært for at vi har gården og masse å gjøre der, så hadde dette vært midt i blinken for oss.
041
Det er bygd på helt riktig tid (rundt 1900). Tidligere var dette hovedhuset på en gård. Jorda er nå fradelt og tomta er på 1679 kvm. Offentlig tilknyttet vann og nyere kloakkanlegg (2007)

  044
Huset har en grunnflate på ca. 115 m2 og har høye knevegger som gir god plass i 2.etasje. Taket har dessverre fått en del råteskader. Deler av ene veggen og verandaen er også råteskadet. Nå er dette et tømmerhus og utbedringer kan lett gjøres. (Sjekk linselusene) 046
Eiendommen ligger landlig til og har en helt fantastisk utsikt! Den ligger 1 times kjøring fra Oslo (bussavganger 1 gang pr time). Jeg er selv oppvokst i gangavstand herfra. Et flott sted å vokse opp med en super skole! Full barnehagedekning.
050
Vil dere redde dette huset eller er på utkikk etter en flott tomt er dette stedet for dere!

Oppdatering: Huset er nå solgt og restauring påbegynt. Jeg har snakket med den nye eieren og planene høres fantastisk bra ut!! Huset kommer igjen til å få nytt liv og nye glansdager.

1 kommentar:

  1. Åhhh skulle så gjerne ha reddet dette huset. Det kan jo bli et paradis!! Virkelig drømmehuset dette. Akk..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...