fredag 27. april 2012

O.Mustad & Søn No 32

056

Jeg har lenge drømt om å få inn en kjøkkenovn på kjøkkenet. Vi reiste for å se på noen vinduer og dører i et hus som skulle rives for noen helger siden. Der stod denne ovnen. Den fikk vi lov til å kjøpe!

Det har antakelig tidligere vært en liknende ovn her. Den gamle kjøkkenhetta er fortsatt inntakt. Vi tok den rett inn på kjøkkenet og jeg har gitt den litt ny sverte. Den passet helt perfekt. (Muren trenger litt småfiks.)

058

I denne ovnen fyrer man øverst til venstre. Asken tas ut nedest til venstre. Til høyre kan man bake. Gleder meg til å bake boller og pizza!

061

På toppen har man koke og stekemuligheter. Man kan også bruke den platen til høyre som en takke. (Hvis jeg har forstått riktig.) Skrape til høyre for ovnsrøret.

059

Vi mangler dessverre platen til å bake på. Blir veldig glad hvis noen kan tipse meg om hvor jeg kan få tak i den.

I morra reiser vi på vårens største loppis! Gleder meg!

God helg!

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for så koselig hilsen hos meg :) og takk for linken for da fant jeg jo den herlige bloggen om huset deres og :) såå fint dere har det :) elsker kjøkkenovenen din - den var herlig :)

  Vi skal også på loppis i morgen - gleder meg! :)

  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for så koselig hilsen hos meg :) og takk for linken for da fant jeg jo den herlige bloggen om huset deres og :) såå fint dere har det :) elsker kjøkkenovenen din - den var herlig :)

  Vi skal også på loppis i morgen - gleder meg! :)

  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 3. Svigers har tilsvarende ovn på setra i anekset. De mangler også platen. Men jeg lot meg bakegleden stoppe av den grunn. Brukte rett og slett en ildfastform fra ikea. Ble jo stående på "nederste rille" Men baksten funket som bare det! Har lagd brød, ostesmørbrød og helstekt svin indrefileet osv osv.
  Lykke til og kos deg med din nye ovn!

  SvarSlett
 4. Hei;)
  For et koselig hus....herlig.
  Tusen takk for hilsen hos meg!

  God helg forsatt;)
  Klem Camilla

  SvarSlett
 5. Så nydelig vakker - jammen skal man ha litt flaks innimellom!
  Kos deg med bagsten i "nyovnen".

  Klem
  Birte

  SvarSlett
 6. NEI! Er det sant?!?! Denne var bare FOR bra!! =D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...