torsdag 16. februar 2012

God som ny..


I går flyttet vi den gamle ovnen fra ny-kjøkkenet og inn i stua. Kjøkkenet måtte tømmes uansett da vi skal ha epoxy på gulvet, så ovnen måtte ut derfra. Ovnen vi hadde i stua var en nymotens ovn som egentlig dugde best til å varme opp pipa. Nå er det faktisk ganske så varmt i stua. Hele 19 grader! Luksus!
Slik så den ut i går tidlig!
Denne gangen brukte jeg en grafittkrem fra Liberon. Grei å jobbe med, men ovnen har skikkelig mye kriker og kroker. Mange steder var det bare q-tipsen som kom til. Da sier det seg selv at det tar tid.

 

 Til slutt polerte jeg den opp med en klut.
Dette gjorde jeg igjen når jeg hadde fyrt opp litt så den var varm.


I dag har Hedda vært hjemme med meg. Jeg skulle fyre litt pent i ovnen i starten, men plutselig var det full fart og røyk overalt. Røykvarslere som gikk og jente som hostet. Jeg løp opp og ned trappa for å ta opp vinduer og fjerne batterier.
Nå er den i allefall ferdig “innbrendt” og ganske så fin ble den også!

2 kommentarer:

 1. Så flott ovnen ble! Vel verdt innsatsen når resultatet kan stå og vise seg fram skinnende svart!

  SvarSlett
 2. Skikkelig fin ovn! Du er kjempeflink!
  Gjett om jeg er avensjuk på den ovnen! Sitter og fryser etter att huset er kallt. Vi har ikke vert hjemme i helgen og det rekker!
  Hadde jo blitt fortere varmt om vi hadde en sånn ovn inne, enn denne i kjellern som varmer opp vann som ska fraktes runt i huset... ja ja man kan jo önske seg endringer så småningom!
  Ha en fin uke framover, så följer jeg deg og kjökkenet deres så er dere veldig flinke folk.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...